ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντίνιο: "'Άξιζε ο Ολυμπιακός"

Εντίνιο: "'Άξιζε ο Ολυμπιακός"
γκαλετι πανηγυρικο

"Άξιζε ο ΟΣΦΠ", δήλωσε ο Εντίνιο. Μπελούτσι: "Νωρίς για πρωτάθλημα". Καφές: "Ήταν πέναλτι"

Κριτική στο Ντούσαν Μπάγεβιτς άσκησε ο Εντίνιο υπογραμμίζοντας πως στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε καλή συνέργασία ανάμεσα στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση, ενώ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη.
"Είχαμε πολλούς επιθετικούς, προσπαθήσαμε πολύ όμως στο δεύτερο μέρος δεν λειτούργησε καλά η μεσαία γραμμή με την επίθεση. Δεν υπήρχε καλή συνεργασία. Εμείς προσπαθήσαμε σαν μεγάλη ομάδα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Άξιζε και ο Ολυμπιακός γιατί κατάφερε να βάλει ένα γρήγορο γκολ και το σημαντικό είναι οτι κατάφερε και το διατήρησε".

Γκαλέτι: "Σημαντική νίκη..."

Ο Αργεντινός μίλησε για τον τραυματισμό του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται ενοχλήσεις υπογραμμίζοντας ωστόσο παράλληλα ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να είναι έτοιμος για το ματς του κυπέλλου hellas online κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καλόπουλου ο σκόρερ των ερυθρόλευκων είπε: " Είναι ένα χτύπημα. Με πονάει αρκετά αυτή τη στιγμή αλλά έχουμε μπροστά μας τρεις μέρες για να γίνω καλά και να παίξω στο κύπελλο".

Αναφερόμενος στο ντέρμπι είπε: " Σε αυτά τα παιχνίδια ενδιαφέρουν και τις δύο ομάδες. Είχαμε λίγες ευκαιρίες ωστόσο καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για μας το σημερινό. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη".

Όσον αφορά το επερχόμενο ματς του κυπέλλου hellas online κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε: " Πρέπει να συνεχίσουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας".

Τέλος σε ερώτηση που δέθηκε σχετικά με το που αφιερώνει το τέρμα που πέτυχε είπε: " Στον Ντάρκο, την οικογένεια μου, στους φίλους μου και σε όλους όσους θέλουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα".

Κούλης: "Όλος ο κόσμος βλέπει"

Δηλώσεις με υπονοούμενα για την διαιτησία της αναμέτρησης έκανε ο Νίκος Κούλης. Συγκεκριμένα ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα. Μπράβο γιατι παίξαμε σαν ΑΕΚ τα άλλα τα βλέπει ο κόσμος".

Μελισσανίδης: "Σε καλή μέρα ο Νικοπολίδης"

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη όμως ο Ολυμπιακός είχε τον Νικοπολίδη σε καλή μέρα.

"H AEK ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Υπήρχε ατυχία και ο Νικοπολίδης ήταν σε καλή μέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "τίγρης".

Κάφες: "Ήταν πέναλτι"

Απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε ο Παντελής Καφές, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως στην φάση με τον Α. Παπαδόπουλο έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

"Εμείς το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς. Είχαμε πει ότι θέλαμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν ξεκινήσαμε καλά καθώς ο Ολυμπιακός στη πρώτη και μοναδική ευκαιρία του έβαλε το γκολ.

Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε καλά ελέγχαμε το ρυθμό για 85 λεπτά, κάναμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ",

δήλωσε αρχικά ο μέσος της Ένωσης, ενώ αναφορικά για την συνέχεια τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μείνει πάρα πάρα πολλούς βαθμούς πίσω. Θέλαμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους και ένας ήταν ότι θέλαμε να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουνε περίεργα πράγματα όπως σήμερα όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ ο Ολυμπιακός μόλις μια".





Όσο για την φάση με τον Α. Παπαδόπουλο, όπου οι κιτρινόμαυροι ζητούν πέναλτι, ο Έλληνας μέσος δήλωσε ξεκάθαρα: "Θεωρώ ότι ήταν πέναλτι. Ερχόμαστε σε επαφή και άποψη μου είναι ότι υπάρχει πέναλτι".

Μπελούτσι: "Νωρίς ακόμη για το πρωτάθλημα"


Προσγειωμένος παρά την μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους διώκτες του εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μπελούτσι, υπογραμμίζοντας πως θα είναι λάθος αν κάποιος σκεφτεί πως το πρωτάθλημα τελείωσε.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των ερυθρολεύκων για τη νίκη στο ντέρμπι, δήλωσε: "Ήταν πολύ σημαντικό γιατί σκοράραμε σε μια στιγμή που δεν το περίμενε ο αντίπαλος. Τους πιέσαμε από την αρχή κι αυτό δεν έκανε τον αντίπαλο να νιώθει άνετα και μας βοήθησε".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: " Έχουμε μια σημαντική διαφορά, όμως έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια πολύ δύσκολα μπροστά μας και δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς για να διατηρήσουμε την ηρεμία μας. Κοιτάμε και το κύπελλο όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα για να το κατακτήσουμε".

Για τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν: "Την διαφορά την χρειαζόμαστε για το πρωτάθλημα, όμως είναι πρόωρο να μιλάμε για την Σεν Ετιέν. Θέλουμε να περάσουμε την Σεντ Ετίεν όμως είναι νωρίς ακόμη. Πρέπει να περιμένουμε. Όλοι σκεφτόμαστε το τίτλο όμως έχουμε πολλά παιχνίδια και θα είναι λάθος να το έχουμε στο μυαλό μας".

Ζ. Άλβες: "Ψηλά το κεφάλι"

Ο Ζεράλντο Άλβες απέδωσε στον παράγοντα τύχη την φετινή πορεία της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: "'Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Στα πρώτα 15 προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε, όμως ο Ολυμπιακός έβαλε το γρήγορο γκολ και στην συνέχεια έχασε άλλη μια ευκαιρία. Εμείς δώσαμε τα πάντα όμως δεν τα καταφέραμε. Στο επόμενο ματς ελπίζω να τα καταφέρουμε. Το είδαμε μέσα στο γήπεδο ότι μας κέρδισαν μόνο με ένα γκολ και χάσαμε ευκαιρίες. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός τα πήγε πολύ καλά. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Είναι και θέμα τύχης που πέρσι μας ευνοήσε ενώ φέτος όχι.

Όσο για το αν θα αντικαταστήσει τον Χουάνφραν στα επόμενα ματς, τόνισε: "Ξέρω ότι για το επόμενο παιχνίδι ο Κυργιάκος είναι τιμωρημένος. Από την πλευρά μου είμαι στην διάθεση του προπονητή να με βάλει σ όποια θέση θέλει".

Τζεμπούρ: "Ο Ολυμπιακός ήταν ρεαλιστής"


Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός ήταν περισσότερο ρεαλιστής και για αυτό πήρε τη νίκη, ενώ τόνισε ότι το συμβάν με τον Σκόκο δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στην αναμέτρηση.

Αρχικά ο άσος της ΑΕΚ τόνισε: " Σίγουρα τα συμπεράσματα θα τα βγάλουμε αύριο που θα δούμε και το βίντεο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν ρεαλιστής ενώ εμείς όχι, για αυτό και κέρδισε".

Όσον αφορά το επεισόδιο με Σκόκο και το κάτα πόσο αυτό έπαιξε ρόλο στο ντέρμπι, υπογράμμισε: " Αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα γυρίσαμε τη σελίδα και δεν επηρέασε. Δεν είναι θέμα για να το συζητήσουμε, δεν είναι κάτι σημαντικό".

Τέλος, για τα ματς που ακολουθούν είπε: " Μας δίνει μεγάλη χαρά που ήρθαν τόσο πολύ φίλαθλοι. Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κάναμε το καλύτερο σήμερα, αλλά υποσχόμαστε ότι θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Σίγουρα τα παιχνίδια που μας απομένουν είναι πολλά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε εκεί", τόνισε αναφερόμενος στον αγώνα με τη Λάρισα.

Νικοπολίδης: "Ικανοποιημένοι από την νίκη"

Ο φύλακας άγγελος του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια Αντώνης Νικοπολίδης, σε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε ότι κρατάει μόνο τη νίκη από το ντέρμπι, ενώ ξεκαθάρισε ότι η νίκη έρχεται από συλλογική προσπάθεια και όχι μεμονομένα.

Αναφερόμενος στη βαθμολογική διαφορά αλλά και φυσικά την εικόνα που παρουσίασσαν οι ερυθρόλευκοι στο ντέρμπι, δήλωσε: " Σίγουρα εχουμε ένα προβάδισμα. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη αλλά όχι από την απόδοση μας. Παρόλο που ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε αναάλογη συνέχεια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε".

" Τις νίκες τις δίνει η ομάδα. Ούτε η άμυνα ούτε η επίθεση. Νομίζω ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός. Προσπαθούμε να ισοροπήσουμε στην άμυνα και την επίθεση. Αυτό είναι το σημαντικό και το ιδανικό για μία ομάδα", υπογράμμισε σχετικά ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Τέλος για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται για τους Πειραιώτες σε Ελλάδα και Ευρώπη, είπε: " Νομίζω το Νοέμβριο είχαμε ένα ακριβώς ίδιο πρόγραμμα και όχι μόνο καταφέραμε να προκριθούμε στο κύπελλο UEFA αλλά και να χτίσουμε μία διαφορά στο πρωτάθλημα".

Ντουντού: " Είμαστε πολύ κουρασμένοι όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του Κυπέλλου. Δεν είμαστε μηχανές και οι συνεχείς αγώνες μας επηρεάζουν. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή σήμερα και η νίκη μας πολύ σημαντικό βήμα τίτλου. Ξεκινήσαμε ιδανικά αλλά στη συνέχεια πιεστήκαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και αυτό φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Διαθέτει πολύ δυνατά χαφ και ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο δυνατοί και έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι".

Πατσατζόγλου: " Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο και ξεκίνησε σήμερα. Όσο και αν ακούγεται παράλογο το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Ελπίζω να αντέξουμε στο δύσκολο πρόγραμμα και να είμαστε υγιείς. Όλα τα μας τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο είτε παίζουμε με την ΑΕΚ, είτε με τον ΠΑΟΚ, είτε με τον Πανθρακικό".


































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ