ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ενθουσιασμός για Όγιος

Ενθουσιασμός για Όγιος
ΟΓΙΟΣ

Ο Γκιγιέρμο Όγιος «κλέβει» την παράσταση στις πρώτες μέρες της παραμονής της αποστολής του Ατρόμητου στην Νόρτσια

«Είναι κάτι καινούργιο αυτό που γίνεται φέτος» ανέφερε ο Κατεμής: «Δουλεύουμε πολύ διαφορετικά και κάνουμε πολύ καλή και ποιοτική δουλειά. Πρώτη φορά σαν επαγγελματίας βλέπω κάτι όπως η φετινή προετοιμασία. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν», τόνισε ο Γιάννης Κατεμής και πρόσθεσε: «Έχουν έρθει πολύ νέοι παίκτες στην ομάδα και χρέος των παλιότερων από εμάς είναι να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, το οποίο καλλιεργείται περισσότερο με κάθε μέρα που περνάει. Αυτό το γεγονός θα μας βοηθήσει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα».



Ο Γεωργίου από την πλευρά είπε: «Δουλεύουμε σκληρά διότι η προετοιμασία είναι ένα βασικό κομμάτι για κάθε ομάδα. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό με στόχο να βγει στο πρωτάθλημα η προσπάθεια που κάνουμε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη Νόρτσια.

Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τις συνθήκες που υπάρχουν, να γνωριστούμε καλύτερα με τα νέα παιδιά και να δέσουμε ως ομάδα. Ο τρόπος δουλειάς είναι διαφορετικός και ελπίζω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι».




Οι παίκτες του Ατρόμητου γυμνάστηκαν το πρωί στο γήπεδο κάνοντας ασκήσεις με μπάλα. Το απόγευμα το πρόγραμμα εκγύμνασης περιελάμβανε αερόμπικ και ακολούθησε πάλι προπόνηση στο γήπεδο, χωρίς ο Γκιγιέρμο Όγιος να αντιμετωπίζει προβλήματα.

* Εξάρθρωμα πρώτης φαλαγγοφαλαγγικής άρθρωσης του δείκτη του δεξιού χεριού, με συνοδό βαθύ εκτεταμένο θλαστικό τραύμα της παλαμιαίας επιφάνειας του δείκτη υπέστη ο Απόστολος Ανδρούτσος στο παιχνίδι της εθνικής Νέων με την Αυστρία, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο άτυχος γκολκίπερ, που είχε και πάλι εξαιρετική απόδοση, χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης και θα μείνει για περίπου τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ