ΑΡΣΕΝΑΛ

Έντεγκαρντ: "Μεγάλη η νύχτα στο Έμιρεϊτς με Μπάγερν, δεν φοβάται κάποιον η Άρσεναλ"

Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λούτον | 3 Απριλίου 2024
Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λούτον | 3 Απριλίου 2024 @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το επιβλητικό πέρασμα της Άρσεναλ από την έδρα της Μπράιτον της έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με τον Μάρτιν Έντεγκαρντ να ξεκαθαρίζει ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ραντεβού με την Μπάγερν πως οι Λονδρέζοι δεν φοβούνται κάποιον.

Με 10 νίκες σε έντεκα αγώνες Premier League από την έναρξη του 2024 και με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό η Άρσεναλ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να βρίσκεται μάλιστα από το βράδυ της Κυριακής στην πρώτη θέση με διαφορά τερμάτων έναντι της Λίβερπουλ.

Το γεγονός αυτό κάνει τους Λονδρέζους να ονειρεύονται το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια αφού τους αρκεί στο "7 στα 7" στο φινάλε, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης έχουν μπροστά τους ακόμη μία μεγάλη πρόκληση: τον πρώτο προημιτελικό Champions League απέναντι στην Μπάγερν.

"Φυσικά και πρέπει να τους σεβαστούμε όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθούμε κάποιον. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και στην ποιότητα που έχουμε στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Νορβηγός ηγέτης της Άρσεναλ, ενώ ερωτηθείς για τον Χάρι Κέιν (σ.σ. μετράει 38 γκολ στην πρώτη του σεζόν στο Μόναχο), είπε:

"Είναι καλός παίκτης, έχω παίξει απέναντί του και ξέρω την ποιότητα που έχει, ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι καλός και στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Κάθε ματς που δίνει η Άρσεναλ είναι μία καλή πρόκληση.

Η Μπάγερν είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικογενείς παίκτες και θα είναι μία μεγάλη νύχτα στο Έμιρεϊτς. Έχουν φέρει μερικά παράξενα αποτελέσματα στην Bundesliga αλλά κοιτώντας την ομάδα τους και την ποιότητα που έχουν καταλαβαίνουμε πως θα είναι μία σκληρή μάχη. Είμαστε έτοιμοι όμως".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ