ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον για τον Ντουσέζ

Football : Lens / Rennes - Ligue 1 - 17.10.2010 - Nicolas Douchez (Rennes)
Football : Lens / Rennes - Ligue 1 - 17.10.2010 - Nicolas Douchez (Rennes) JB AUTISSIER / PANORAMIC

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 31χρονο τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Νικολά Ντουσέζ.

Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φράνκο Κοστάνσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του mercato365.com, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 31χρονο (22/4/1980) τερματοφύλακα, Νικολά Ντουσέζ.

Ο ύψους 1.85 Γάλλος πορτιέρο, πήρε μεταγραφή στην Παρί το περασμένο καλοκαίρι, όντας ελεύθερος από τη Ρεν, αλλά στην ομάδα της πρωτεύουσας δεν είναι βασικός, καθώς βλέπει την... πλάτη του Σαλβατόρε Σίριγκου.

Ο Ντουσέζ έχει μακρά θητεία στο Σαμπιονά, σε ομάδες όπως η Τουλούζ (2005-2008, 86 συμμετοχές) και η Ρεν (2008-2011, 111 συμμετοχές).

Ωστόσο, η πολιτική της Παρί να "αδειάσει" λίγο το ρόστερ της, σε συνδυασμό και με τη δυσαρέσκεια του Ντουσέζ που δεν αγωνίζεται, αναμένεται να φέρει τον Γάλλο μακριά από το Παρίσι μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό που απομένει για να συμβεί αυτό, είναι να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πέρνα του Ολυμπιακού, το ενδιαφέρον της έχει εκφράσει και η Μάλαγα.

Για Σανογκό λένε οι Άγγλοι

Η έγκυρη βρετανική ιστοσελίδα, skysports.com, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού της Σεντ Ετιέν, Μπουμπακάρ Σανογκό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμά της, προβάδισμα για την απόκτησή του έχει η Σέλτικ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ