Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενδιαφέρον για Προβίδα η Καλλονή

Ενδιαφέρον για Προβίδα η Καλλονή
προβιδας

Ο Γιάννης Προβίδας είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Καλλονής σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου.

Ο 34χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Ασπρόπυργο και έχει δεχτεί μία πολύ δελεαστική πρόταση από την Καλλονή για να αγωνιστεί στην ομάδα της Λέσβου την νέα σεζόν.
Ο στόχος της διοίκησης του συλλόγου είναι να πρωταγωνιστήσει στην Δ' Εθνική και να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνίκή για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Γιάννης Προβίδας αποφάσισε την περασμένη σεζόν να αγωνιστεί στον Ασπρόπυργο και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Λάρισα, Βέροια, Αθηναϊκό, Προοδευτική, Κέρκυρα, Πανηλειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Καστοριά, Δόξα Δράμας, Βύζαντα Μεγάρων και Άγιο Δημήτριο. Έχει σκόραρει συνολικά 84 γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Απόλλων Λάρισας

Τα δεδομένα άλλαξαν για την παραμονή του Νίκου Αργυρούλη στον Απόλλων. Οι πιθανότητες είναι αυξημένες για την παραμονή του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με την διοίκηση ώστε να συναποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Τύρναβος

Ο Τύρναβος έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους τη νέα σεζόν και προχωράει στην μία μεταγραφή μετά την άλλη. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Σωτήρη από τον Καμβουνιακό Δεσκάτης και 20χρονο Ηλία Χριστοδούλου από την ΑΕΔ Νίκαιας.










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ