ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ενδιαφέρον από τον Κασάπη

Ενδιαφέρον από τον Κασάπη
INTIME SPORTS

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Κασάπης που δραστηριοποιείται στην Ρόδο, είναι ο άνθρωπος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Διαγόρας

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Κασάπης που δραστηριοποιείται στην Ρόδο, είναι ο άνθρωπος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Διαγόρας.

Ο κ. Κασάπης, βρίσκεται σε καθημερινές διαπραγματεύσεις με την πλευρά των νυν μεγαλομετόχων Κώστα Χρυσοχοΐδη και Γιάννη Καμπούρη, ενώ τα νομικά επιτελεία των δυο πλευρών, βρίσκονται στην αναζήτηση της "χρυσής τομής", προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ με τους καλύτερους και πιο δίκαιους όρους, ενώ η πλευρά του έχει αναθέσει σε νομικό τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγές, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις, η συνολική "τρύπα" του Διαγόρα υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ περίπου, ποσό που πρέπει να καλυφθεί, για να αποκτήσει η ομάδα φορολογική ενημερότητα για το νέο πρωτάθλημα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ