ΑΡΗΣ

"Ενδιαφέρεται για Λαρμπί ο Άρης"

FOOTBALL LEAGUE / ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου Τυνήσιου μεσοεπιθετικού της Τουρ, Μοχάμεντ Λαρμπί, σύμφωνα με το γαλλικό ραδιόφωνο, "RMC".

Ο Άρης, η Σιντ-Τρούιντεν και μια ομάδα της Ligue 1 (το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται) ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 30χρονου Τυνήσιου μεσοεπιθετικού της Τουρ, Μοχάμεντ Λαρμπί σύμφωνα με το γαλλικό ραδιόφωνο "RMC".

Ο Λαρμπί γεννήθηκε στο Σαλιμάν και σε ηλικία 13 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ναντ. Έμεινε στη Νάντη μέχρι την ενηλικίωσή του, επέστρεψε στην Τυνησία, αλλά γύρισε ξανά στη Γαλλία.

Ξεκίνησε από τις ημιερασιτεχνικές Κομπιέν και Σεντ-Πριβέ, το 2011 αγωνίστηκε με τη Λουσόν στη National (τρίτη κατηγορία γαλλικού πρωταθλήματος) και το 2013 τον απέκτησε η Γκαζελέκ Αζαξιό.

Στην Κορσική έμεινε μέχρι το 2017, όταν και μετακόμισε στη Σοσό. Ξεκίνησε την περυσινή σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Σάμσουνσπορ (δεύτερη κατηγορία Τουρκίας), ενώ το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρ (δεύτερη κατηγορία Γαλλίας).

Στη Σαμσούντα αγωνίστηκε μόνο για 46 λεπτά (κόντρα στην Άντανα Ντεμίρσπορ), ενώ με την Τουρ στη Ligue 2 είχε 12 συμμετοχές (έξι βασικός κι έξι ως αλλαγή). Και οι δύο ομάδες (Σάμσουνσπορ και Τουρ) υποβιβάστηκαν από τη δεύτερη στην τρίτη κατηγορία των χωρών τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ