ΠΑΟΚ

Ενδεκάδα με νέο αίμα

Ενδεκάδα με νέο αίμα
INTIME SPORTS

Σχήμα με Κατσικά και Γιάννου σκέφτεται ο Λάσλο Μπόλονι. Ποιες θέσεις "παίζονται" για την ενδεκάδα στο ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση του Σαββάτου (14/1) για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Εργοτέλη, όμως, μέσα από διάφορες ασκήσεις που έκανε φανέρωσε τις σκέψεις του για το συγκεκριμένο ματς.

Απέναντι λοιπόν στην κρητική ομάδα, ο Ρουμάνος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει "νέο αίμα" στην ομάδα και συγκεκριμένα τους Γιώργο Κατσικά και Απόστολο Γιάννου.

Οι δύο τελευταίοι πιθανότατα να πάρουν θέση βασικού, ο πρώτος να παίξει αντί του Μαλεζά (τιμωρημένος) και ο δεύτερος αντί του Ιβιτς (τραυματίας). Για τη θέση του παρτενέρ του Τσιρίλο, υπάρχει βέβαια και ο Μπαλάφας.

Όπως όλα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παναγιώτης Γλύκος (λίγες πιθανότητες έχει ο Κρέσιτς) και στην άμυνα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, ο Λίνο, ο Κατσικάς, ο Τσιρίλο και ο Έτο. Στην μεσαία γραμή θα είναι οι Γκαρσία και Λάζαρ και πιο μπροστά τους ο Γιάννου.

Δεξιά ο Φωτάκης, αριστερά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Στέφανος Αθανασιάδης. Να σημειωθεί πως ο Ρομπέρ αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα στην τελευταία προπόνηση. Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Γάλλος, ο Σαλπιγγίδης θα πάει δεξιά και ο Φωτάκης στο κέντρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ