ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας μήνας... φωτιά για τον Ολυμπιακό

Ένας μήνας... φωτιά για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η αρχή ενός προγράμματος με συνεχόμενους αγώνες για τον Ολυμπιακό, που καλείται να ανταπεξέλθει. Δείτε αναλυτικά.

Μπορεί στον Πειραιά να έχουν το μυαλό τους μονάχα στο ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο, αλλά αν κοιτάξουμε λίγο παρακάτω, βλέπουμε έναν αγωνιστικό... Γολγοθά που τους περιμένει τον επόμενο μήνα.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η μονάχα η αρχή για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, που καλούνται να τα βγάλουν πέρα σ' ένα πολύ δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα που τους περιμένει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το RedPlanet.gr , οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 10 παιχνίδια σε διάστημα 32 ημερών. Κι αυτό γιατί υπάρχουν παιχνίδια για το πρωτάθλημα, για το Κύπελλο, αλλά και για την Ευρώπη. Μην ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες θα παίξουν και με Δόξα Δράμας και με Λεβαδειακό για τα ματς των δύο πρώτων αγωνιστικών που δεν ξέραμε ποια είναι η ομάδα Α και Β.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πόσο δύσκολο θα είναι για τους "ερυθρολεύκους" να παίζουν κάθε τρεις μέρες σε τρεις διοργανώσεις και με την κούραση, τους τραυματισμούς και τις κάρτες να είναι οι μεγάλοι τους αντίπαλοι, εκτός από τις εκάστοτε ομάδες.

Είναι δεδομένο πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα θέλει και θα χρειάζεται όλοι του οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα, αφού δεν μπορούν 11 συγκεκριμένοι να βγάλουν μόνοι τους, όλο αυτό το βαρύ πρόγραμμα. Γι' αυτό ίσως δούμε να παίρνουν ευκαιρίες και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Μετά απ' αυτό τον Γολγοθά, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα απολαύσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων, όμως θα πρέπει πρώτα να έχουν φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή, προκειμένου να κάνουν και καλές γιορτές.

Το πρόγραμμα

Μαρσέιγ (23/11, εκτός)

Αστέρας Τρίπολης (27/11, εκτός)

Δόξα Δράμας (30/11, εντός)

Παναιτωλικός (3/12, εντός)

Άρσεναλ (6/12, εντός)

Κέρκυρα (11/12, εκτός)

Λεβαδειακός (14/12, εκτός)

ΠΑΣ Γιάννενα (18/12, εντός)

Κύπελλο Ελλάδας (22 ή 23/12)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ