ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φεύγει από την εθνική Αλγερίας και επιστρέφει ο Τζιμπούρ

Φεύγει από την εθνική Αλγερίας και επιστρέφει ο Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Το αίτημα του Τζιμπούρ να αποχωρήσει από την εθνική Αλγερίας, έγινε δεκτό από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και ο επιθετικός του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ελλάδα.

Εθνικής Αλγερίας τέλος (προς το παρόν) για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος ζήτησε και τελικά κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι έτοιμος ενόψει του ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής σέντερ φορ, έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο που προήλθε από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και έπειτα από εξέταση των ανθρώπων της εθνικής Αλγερίας, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στα φιλικά με Τυνησία και Καμερούν.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν θα αγωνιζόταν στις δύο αναμετρήσεις, ο "τρομοκράτης" ζήτησε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να επιστρέψει στην Ελλάδα και το αίτημα του έγινε δεκτό, κάτι που σημαίνει πως ξεκινά η ζωή του σε ρυθμούς... ντέρμπι.

Ο 27χρονος επιθετικός, αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες, ενώ μπορεί να εξεταστεί από τους γιατρούς και να ακολουθήσει τις κατάλληλες θεραπείες για να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ