ΑΕΚ

Ένα τηλεφώνημα μακριά ΑΕΚ και Κοροβέσης

Ένα τηλεφώνημα μακριά ΑΕΚ και Κοροβέσης
Κοροβέσης INTIME SPORTS

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση από την ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ενώ για τον παίκτη έχει εξαιρετική άποψη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο αριστερός μπακ-χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα φαντάζεται τον εαυτό του ποδοσφαιριστή της Ένωσης και περιμένει ότι εντός των δέκα επόμενων ημερών θα έχει τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στους Κιτρινόμαυρους.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 22χρονος μπακ-χαφ τους ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Κοροβέσης, περιμένει τη στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνό του και θα ακούσει από παράγοντα της ομάδας στην οποία ανήκει, να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και να κατηφορίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Δεν είναι υπερβολή το να ισχυριστεί κανείς ότι ο ίδιος ήδη κάνει όνειρα στα οποία πρωταγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα…

Από ανθρώπους που γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή, προκύπτει η αδημονία να προχωρήσει το θέμα του και να ανακοινωθεί η συμφωνία για τη μεταπήδησή του στην Ένωση. Άλλωστε τον περιμένει στην ΑΕΚ ένας από τους καλύτερους φίλους που έκανε μέσα στο ποδόσφαιρο, ίσως και ο πιο στενός του, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο επόμενος Κασάπης

Ο Κοροβέσης δεν αναφέρεται ωστόσο στο θέμα αυτό, επισημαίνει σε όλους ότι είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και ότι όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να απευθυνθεί πρώτα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Το Sport24.gr (το οποίο είχε αναδείξει πρώτο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κοροβέση) πάντως, γνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει να συζητήσει κάτι περισσότερο με την Ένωση από το πότε και που θα κληθεί να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους. Το θέμα είναι να γίνει η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο διοικήσεις και το θέμα να τελειώσει. Για να συμβεί αυτό, ίσως να αρκεί και ένα τηλεφώνημα…

Τον Κοροβέση (όπως και τον Μπακάκη) έχει ξεχωρίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος λατρεύει τους ακραίους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν όλη τη γραμμή. Στο πρόσωπό του βλέπει έναν εκκολαπτόμενο Μιχάλη Κασάπη, όπως άλλωστε σε εκείνο του Μπακάκη διέκρινε πολλά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν ως ποδοσφαιριστή τον νυν βοηθό του Τραϊανού Δέλλα, Βασίλη Μπορμπόκη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ