ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εν αναμονή της συμφωνίας με Τζιμπούρ

Εν αναμονή της συμφωνίας με Τζιμπούρ
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Την οριστική συμφωνία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ περιμένουν στον Ολυμπιακό, για να προχωρήσουν κι άλλες υποθέσεις ανανεώσεων. Φήμες για ενδιαφέρον από Κύπρο για Φετφατζίδη.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει τα ξημερώματα της Τρίτης για την οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Χολέμπας μέχρι το 2016 και εκείνη με τον Τζιμπούρ μέχρι το 2015. Ο Χολέμπας ανακοινώθηκε και μάλιστα είναι αρκετά ευχαριστημένος από την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πλέον εκείνο που απομένει για να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα είναι η υπογραφή και από την πλευρά του Αλγερινού άσου, ο οποίος, λογικά, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού.

Τζιμπούρ και Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά σε event της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε και ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού στον Ολυμπιακό αρέσκονται να αιφνιδιάζουν ευχάριστα τους φίλους της ομάδας.

Κύπρος και Φέτφα

Εδώ και 2-3 μέρες έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο που θέλει τον Γιάννη Φετφατζίδη να βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων από την Κύπρο, με το όνομα του ΑΠΟΕΛ (αλλά και την Ανόρθωσης) να βγαίνει στο προσκήνιο.

Από τον "θρύλο" -της Κύπρου- δεν θέλησαν να πάρουν θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά "ουδέν σχόλιον", με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό (για τις δικές τους προθέσεις).

Πάντως ο 22χρονος άσος δύσκολα θα πάει Κύπρο, με τον μάνατζερ του να δηλώνει μάλιστα στο Sport24.gr πως αν είναι να φύγει θα το κάνει για πρωτάθλημα του εξωτερικού (εννοώντας ανταγωνιστικό).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ