ΣΤΗΜΕΝΑ

"Εμπλοκή του Σάχα στα στημένα"

"Εμπλοκή του Σάχα στα στημένα"

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κυριάκου Θωμαίδη ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντινίδης κατέθεσε την εμπλοκή του Σεμπαστιάν Σάχα σε συνομιλίες με παράγοντα των "Στημένων", κατά την οποία συμφώνησε να έχει μειωμένη απόδοση.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, που κατέθεσε την Τρίτη, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis"της Θεσσαλονίκης ,αναφέρθηκε στην κατάθεση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στον αντιεισαγγελέα Χαραλάμπο Μαστραντωνάκη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ Σεμπαστιάν Σάχα εμπλέκεται σε συνομιλία με παράγοντα των "Στημένων", ο οποίος μάλιστα έχει προφυλακιστεί για αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε την ανασκόπηση και δείτε τα βίντεο από τα γκολ της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο μάνατζερ του Σάχα, όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης, είχε επικοινωνία πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου με έναν εκ των προφυλακισθέντων για τους στημένους αγώνες και του ζητήθηκε ο Αργεντίνος πορτιέρο να έχει μειωμένη απόδοση.

Ακόμη τόνισε ότι δύο άλλοι παίκτες της Ένωσης είναι "μπλεγμένοι" στις 39.000 συνομιλίες που δεν έχουν ακόμη πλήρως απομαγνητοφωνηθεί.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης (γεννημένος στην Αυστραλία) έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς της ομογένειας. Στις εκλογές του 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής. Είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής.

Ο κ. Κωνσταντινίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΊ" για το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: " Εγώ αυτό που είχα πει όταν αποκάλυψα το θέμα ήταν δύο πράγματα.

Πρώτον, να εξεταστούν oι 39.000 ώρες συνομιλιών και ότι μέσα σε αυτές υπήρχε συνομιλία μάνατζερ παίκτη της ΑΕΚ με έναν εκ των προφυλακισθέντων, που του ζητήθηκε να έχει μειωμένη απόδοση ο πελάτης του.

Το δεύτερο ήταν ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει και να βρεθούν οι ένοχοι και όσοι εμπλέκονται. Δεν είναι μόνο δύο παράγοντες ή μόνο παράγοντες. Δεν μπορούν τα παιχνίδια να στήνονται μόνο από δύο ανθρώπους.

Σε αυτή την συνομιλία ακούγεται ο μάνατζερ του Σάχα να συνομιλεί με έναν εκ των προφυλακισθέντων. Πρέπει να απομαγνητοφωνηθούν οι συνομιλίες.

Αν ρωτήσουμε τον μέσο Έλληνα θα σας πει ότι πάνε να το κουκουλώσουν. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μία απλή καθυστέρηση.

Ο κόσμος θα υποθέσει δικαίως ότι προσπαθούν να το κουκουλώσουν ή ότι πάνε να καλύψουν κάποιους. Αν η πολιτεία θέλει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο οφείλει άμεσα να απομαγνητοφωνήσει τις συνομιλίες.

Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά άτομα που γνώριζαν τι γινόταν. Κάθε υποψία που μπορεί να έχει κάποιος, για να μην παρερμηνεύεται, οφείλει η πολιτεία να τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Η πολιτεία είμαστε όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά. Οταν δεν αποδίδεται δικαιοσύνη η κοινωνία δεν θα ακολουθήσει την σωστή πορεία και κάνει ότι θέλει.

Όλο αυτό το οποίο βλέπω και πληρώνω εισιτήριο πρέπει να είναι έντιμο. Δεν θα καταθέσω αυτή την στιγμή τα ονόματα των άλλων παικτών της ΑΕΚ".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ