ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Το μυθικό συμβόλαιο που ετοιμάζει η Ρεάλ

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στη Μονακό.
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας © 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για το συμβόλαιο που θα προσφέρει στον Κιλιάν Εμπαπέ τον Ιανουάριο, προκειμένου να υπογράψει αρχικά ένα προσύμφωνο μαζί του και να τον αποκτήσει εν συνεχεία το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο από την Παρί.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μπορεί να έκανε δύσκολη τη ζωή της Ρεάλ και να αρνήθηκε όλες τις αστρονομικές προτάσεις που κατέθεσαν οι "μερένγκες" για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα του. Αντίθετα, προετοιμάζει δυνατό come back με μυθικό συμβόλαιο για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν τον Ιανουάριο για να υπογράψουν ένα προσύμφωνο με τον παίκτη και εν συνεχεία να τον αποκτήσουν δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ως γνωστόν, από 1η Ιανουαρίου ο Εμπαπέ είναι ελεύθερος να μιλήσει και να συμφωνήσει (για το καλοκαίρι του 2022) με την ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς η Παρί να έχει λόγο πλέον.

Όπως αναφέρει η SPORT, η Ρεάλ είναι αισιόδοξη για τη συμφωνία με τον 22χρονο. Μάλιστα, η πρόταση που ετοιμάζει για τον Εμπαπέ είναι αστρονομική, καθώς σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, θα του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών (2022-2028) με ετήσιες απολαβές μέχρι και 30 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ