ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Ήμουν απογοητευμένος που δεν πήρα μεταγραφή, αλλά δεν παίζω και σε ομάδα τρίτης κατηγορίας"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση με την Λειψία για το Champions League | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση με την Λειψία για το Champions League | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ρωτήθηκε για το μέλλον του και όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι τονίζοντας ότι αρχικά είχε απογοητευτεί για το γεγονός ότι δεν έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συνέντευξη στον Τιερί Ανρί παραχώρησε ο Κιλιάν Εμπαπέ στην οποία αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το καλοκαίρι και το γεγονός ότι παρέμεινε τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο σούπερ σταρ της Παρί δεν έκρυψε ότι ήθελε να φύγει από το Παρίσι για να μετακομίσει στη Μαδρίτη τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν αρχικά απογοητευμένος για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Στη συνέχεια ωστόσο ηρέμησε αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν παίζει και σε καμία ομάδα τρίτης εθνικής.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο για εμένα να πάρω κάποια απόφαση. Όμως, ό,τι και αν γίνει θα παίζω σε μία σπουδαία ομάδα. Ο κόσμος όλο με ρωτάει αν ήμουν απογοητευμένος. Για να πω την αλήθεια ήμουν λίγο. Ειδικά στην αρχή. Ειδικά όταν θες να φύγεις. Ωστόσο, στη συνέχεια ηρέμησα και κατάλαβα ότι δεν είμαι σε κάποια ομάδα της τρίτης εθνικής" ανέφερε μεταξύ άλλων.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ