ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εμπαπέ: Η Ρεάλ έστειλε την πρόταση στο περιβάλλον του Γάλλου

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Στρασμπούρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Στρασμπούρ © 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Το περιβάλλον του Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση της Ρεάλ για την απόκτηση του Γάλλου σταρ, η οποία έχει χαμηλότερες απολαβές από εκείνη που κατέθεσαν οι μερένγκες το 2022.

Ρεπορτάζ του Athletic ανέφερε την Πέμπτη (15/02) ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο.

Λίγο αργότερα, ο μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υποστήριξε ότι το περιβάλλον του Εμπαπέ έχει ήδη στο τραπέζι την πρόταση της Ρεάλ για την απόκτηση του παίκτη.

Το συμβόλαιο που οι Μαδριλένοι προσφέρουν στον Γάλλο είναι με χαμηλότερες απολαβές από εκείνο που είχαν καταθέσει, έναν χρόνο νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2022.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχει επιλογή μονομερούς ανανέωσης από τον 25χρονο για μία ακόμη σεζόν, η οποία δεν θα ενεργοποιηθεί.

Ταυτόχρονα, προβλέπεται να εισπράξει μία ρήτρα αφοσίωσης ύψους 70.000.000, την οποία ο γαλλικός σύλλογος δεν επιθυμεί να δώσει στον Εμπαπέ, ο οποίος δεν έκανε δεκτές τις προτάσεις ανανέωσης των περασμένων μηνών

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ