ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί ότι θα φύγει το καλοκαίρι σύμφωνα με το Athletic

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athletic.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athletic.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμα την απόφασή του, αφού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ, χωρίς οι δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια. Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, υποστήριξε ότι δεν είχε ενημέρωση για το μέλλον του αρχηγού του συλλόγου, αλλά συμφωνία κυρίων για έγκαιρη ενημέρωση.

Ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Όρνσταϊν και κατόπιν ο μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρουν ότι πλέον η ενημέρωση έγινε, χωρίς να γνωστοποιηθεί και ο τρόπος που θα επέλθει αυτό το τέλος.

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει επιλογή μονομερούς ανανέωσης από τον 25χρονο διεθνή για μία σεζόν, η οποία δεν θα ενεργοποιηθεί. Ταυτόχρονα, προβλέπεται να εισπράξει μία ρήτρα αφοσίωσης ύψους 70.000.000, την οποία ο γαλλικός σύλλογος δεν επιθυμεί να δώσει στον Εμπαπέ, ο οποίος δεν έκανε δεκτές τις προτάσεις ανανέωσης των περασμένων μηνών.

Ο Εμπαπέ υποστήριξε τον Ιανουάριο ότι έχει συμφωνήσει με τον Αλ Κελαϊφί πως όποια κι αν είναι η κατάληξη, θα είναι προς συμφέρον του συλλόγου, χωρίς να ανακοινώσει αν θα παραιτηθεί του δικαιώματος της ρήτρας αφοσίωσης.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ