ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Η δήλωση του Μακρόν που επικαλούνται οι Ισπανοί για την εμπλοκή του

Στο κέντρο της φωτογραφίας οι Εμανουνέλ Μακρόν και Κιλιάν Εμπαπέ
Στο κέντρο της φωτογραφίας οι Εμανουνέλ Μακρόν και Κιλιάν Εμπαπέ 2018 MARTIN MEISSNER / AP PHOTO

Τα σενάρια για την εμπλοκή του Εμανουέλ Μακρόν στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζονται στην Ισπανία με τα ισπανικά Μέσα να επικαλούνται μια δήλωσή του από το καλοκαίρι του 2021.

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα ρέστα τους για να κρατήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ προσφέροντάς του ένα μυθικό ποσό.

Φυσικά, η υπόθεση επηρεάζει την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία από την πλευρά της προσπαθεί να αποσπάσει εκείνη την υπογραφή του Γάλλου σούπερ σταρ και για αυτό η υπόθεσή του απασχολεί έντονα τα ισπανικά Μέσα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η "As" δίνει συνέχεια στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Εμανουέλ Μακρόν να εμπλέκεται στην προσπάθεια που γίνεται για παραμονή του Εμπαπέ στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για να το κάνουν αυτό επικαλούνται και μία δήλωση του Γάλλου προέδρου τον περασμένο Ιούνιο. "Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας μεγάλος σύλλογος που τον βοήθησε να μεγαλώσει και πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μείνει στην ομάδα, τόσο για το σύλλογο όσο και για το γαλλικό πρωτάθλημα" είχε δηλώσει τότε ο Μακρόν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ