ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί: Λευκή επιταγή από το Κατάρ στον Εμπαπέ για μυθικό συμβόλαιο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λειψία στο Champions League
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λειψία στο Champions League © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η εντολή από το Κατάρ είναι να παραμείνει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί πάση θυσία κι έτσι οι Γάλλοι ετοιμάζονται να του κάνουν μυθική πρόταση που μπορεί να φτάσει τα 60.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο δίαυλος επικοινωνίας της Παρί με τον Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει ανοιχτός, παρότι η Ρεάλ μιλάει από τον Ιανουάριο με τον Γάλλο για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει δηλώσει πολλάκις ότι επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες" κάποια στιγμή στην καριέρα του, ωστόσο στο περιθώριο των αγώνων των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Champions League αρνήθηκε να αποκαλύψει κάτι σχετικό με το μέλλον του.

Αν και θεωρείται δεδομένο ότι θα καταλήξει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ύστερα από την απόρριψη δύο προτάσεων επέκτασης από την Παρί, τα διεθνή ΜΜΕ θεωρούν ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο να τα βρει με την Παρί.

Η πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ το χρόνο απορρίφθηκε, όμως η εντολή από το Κατάρ είναι να δοθεί "λευκή επιταγή" στον διεθνή Γάλλο, για την παραμονή του οποίου μεσολαβεί ακόμα και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με τον προκάτοχό του, Νικολά Σαρκοζί.

Ο Independent υποστηρίζει ότι οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, καθιστώντας τον Εμπαπέ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ποδόσφαιρο. Το πλάνο είναι να του προσφέρουν συμβόλαιο που θα φτάνει έως τα 60.000.000 ετησίως, δηλαδή περισσότερα από όσα φέρεται να παίρνει ο Λιονέλ Μέσι (30.000.000 φέτος και από 40.000.000 το 2022-2023 και το 2023-2024).

Επαφές της Παρί με το οικογενειακό περιβάλλον του Εμπαπέ υπάρχουν εδώ και καιρό και συνεχίζονται, ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται ότι θα κριθεί, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η μονομαχία με τη Ρεάλ σε αγωνιστικό επίπεδο.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ