ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: "Έκανα την καλύτερη επιλογή, ευχαριστώ τους φίλους της Ρεάλ που με αποδέχθηκαν ως παίκτη τους"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Παρί 2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκανε την καλύτερη επιλογή να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στην οποία αναφέρθηκε στην επιλογή του να ανανεώσει με τους Παριζιάνους.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκανε την καλύτερη επιλογή, ότι ευχαριστεί τους φίλους της Ρεάλ που τον αποδέχθηκαν ως παίκτη τους, ενώ τόνισε ότι τρέφει σεβασμό για τη σχέση του με τον Πέρεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ: "Έχω σεβασμό στη Ρεάλ και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Έκαναν τα πάντα για μένα και προσπάθησαν να με κάνουν χαρούμενο, γι' αυτό τον κάλεσα προσωπικά, είχαμε στενή σχέση. Αποφάσισα για τον εαυτό μου και έκανα την καλύτερη επιλογή. Την απόφαση την πήρα πριν την ανακοινώσω στην Παρί".

Για το ενδεχόμενο να πάει στη Ρεάλ: "Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον και που θα είμαι τα επόμενα τρία χρόνια. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο της Ρεάλ, που με αποδέχθηκαν σαν δικό τους παίκτη. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή τους και ελπίζω να καταλάβουν ότι αποφάσισα να μείνω στη χώρα μου".

Για το ότι θα αναλάβει έναν "ρόλο" σαν αθλητικός διευθυντής: "Παραμένω ένας ποδοσφαιριστής. Παραμένω αγκυρωμένος και συνεργατικός. Δεν θα λειτουργήσω πάνω από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή".

Γιατί έκανε την ανατροπή και δεν πήγε στη Ρεάλ: "Δεν ήθελα να αφήσω τη χώρα μου έτσι. Υπάρχει μια συναισθηματική πλευρά. Και επίσης ένα πρότζεκτ έχει αλλάξει. Η ομάδα άλλαξε αρκετά στο αθλητικό κομμάτι και θεωρώ ότι η πορεία μου εδώ δεν τελείωσε".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ