SPORTS & GOSSIP

Εμπαπέ: Η αινιγματική του ανάρτηση για την Παρί, τη στιγμή που απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαϊάμι

Εμπαπέ: Η αινιγματική του ανάρτηση για την Παρί, τη στιγμή που απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαϊάμι
INTIME SPORTS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαϊάμι, τη στιγμή που το μέλλον του είναι στον αέρα. Η αινιγματική του ανάρτηση για την Παρί.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, είναι αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σταρ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024.

Παρόλο που το μέλλον του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στον αέρα, ο ίδιος δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μαϊάμι.

Ο επιθετικός της Παρί μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τις στιγμές χαλάρωσής του, στις παραλίες της Φλόριντα.

"Αυτό είναι το Μαϊάμι μωρό μου" έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες, που απεικονίζεται ο ίδιος σε μια ειδυλλιακή ακτή να μιλάει στο τηλέφωνο.

Μάλιστα, εν αναμονή της κρίσιμης συνάντηση μεταξύ των διοικούντων των Παριζιάνων και εκπροσώπων του Γάλλου σούπερ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον του στο Παρίσι, ο Γάλλος σούπερ σταρ ανήρτησε μέσω story το πρόγραμμα των αγώνων της Παρί. Ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος σκοπεύει να αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στη PSG.

Η αινιγματική ανάρτηση του Εμπαπέ για την Παρί
Η αινιγματική ανάρτηση του Εμπαπέ για την Παρί PRINT SCREEN
TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ