ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Αναζητά νέο μάνατζερ, δεν μπορεί να τον εκπροσωπεί πλέον η μητέρα του, καθώς δεν έχει άδεια

Η μητέρα του Κιλιάν Μπαπέ, Φαϊζά Λαμάρι, που έχει τον ρόλο της μάνατζέρ του, προσπαθεί να εκπροσωπήσει και άλλους ποδοσφαιριστές.
Η μητέρα του Κιλιάν Μπαπέ, Φαϊζά Λαμάρι, που έχει τον ρόλο της μάνατζέρ του, προσπαθεί να εκπροσωπήσει και άλλους ποδοσφαιριστές. PRINT SCREEN

Η μητέρα του Κιλιάν Μπαπέ, Φαϊζά Λαμάρι, που μέχρι τώρα είναι η μάνατζέρ του πρέπει να σταματήσει να εκπροσωπεί τον γιο της, καθώς δεν διαθέτει την απαιτούμενη άδεια, που ορίζει η νέα νομοθεσία.

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ αλλάζει χέρια. Μέχρι τώρα η μητέρα του, Φαϊζά Λαμάρι ήταν η μάνατζέρ του, ωστόσο δεν μπορεί να συνεχίσει να εκπροσωπεί τον γιο της.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, η Λαμάρι δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα και το όνομά της δεν είναι εγγεγραμμένο στην πλατφόρμα της FIFA με τους μάνατζερ.

Χωρίς λοιπόν, τις απαραίτητη αυτή άδεια, η μητέρα του Εμπαπέ δεν μπορεί να εκπροσωπεί κανέναν ποδοσφαιριστή, ούτε να διαπραγματευτεί οποιοδήποτε συμβόλαιο.

Η Λαμάρι δεν προλαβαίνει να πάρει το ΟΚ μέχρι τον ερχόμενο Μάιο συνεπώς ο Εμπαπέ αναζητά νέο μάνατζερ, προκειμένου να τον εκπροσωπεί από εδώ και στο εξής.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ