ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: "Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός"

Εμμανουηλίδης: "Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός"

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υποβλήθηκε την Τρίτη (7/2) στην Ιταλία σε αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό στο δεξί του γόνατο και θα τον αφήσει εκτός μάχης το υπόλοιπο της σεζόν και έστειλε μήνυμα πως θα γυρίσει καλύτερος και πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Την πόρτα του χειρουργείου, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μπολόνια, πέρασε ο Δημήτρης Εμαννουηλίδης για να προχωρήσει σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό στο δεξί του γόνατο σε μια προπόνηση της Βέιλε κατά την προετοιμασία της στην Τουρκία για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Ο διεθνής επιθετικός λίγη ώρα μετά την επέμβαση και αφού όλα πήγαν καλά ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram, μέσα από το νοσοκομείο, μαζί με τη σύντροφο του και έγραψε:

"Όπως έχω πει έχω δώσει μεγαλύτερες μάχες στη ζωή μου! Όλα πήγαν τέλεια και τώρα έτοιμος να επιστρέψω καλύτερος και ακόμα πιο δυνατός! Θέλω να ευχαριστήσω τον Prof. Stefano Zaffagnini και όλους τους συνεργάτες του που όλα κύλησαν τέλεια".

Τις επόμενες μέρες και αφού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στην Ιταλία όπου έγινε η επέμβαση θα έρθει στην Ελλάδα για κάποιες μέρες προκειμένου να αναρρώσει και εν συνεχεία θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποκατάστασης του και πάλι στη χώρα μας πριν επιστρέψει στη Δανία. Όλα βέβαια πάντα σε συνεννόηση και με τους ανθρώπους της Βέιλε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ