ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμμανουηλίδης: "Δεν θα κρίνω εγώ αν είμαι αδικημένος"

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει σκοράρει επί της ΑΕΛ και πανηγυρίζει με ιδιαίτερο τρόπο
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει σκοράρει επί της ΑΕΛ και πανηγυρίζει με ιδιαίτερο τρόπο EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ρωτήθηκε και για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε λέγοντας πως ο ίδιος γνωρίζει το λόγο για τον οποίο το έκανε. (VIDEOS)

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης κατάφερε στα λίγα λεπτά που έπαιξε στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ να βρει δίχτυα, να πετύχει το πρώτο φετινό του τέρμα και να πανηγυρίσει με χαρακτηριστικό τρόπο.

Εν συνεχεία στις δηλώσεις του και σε ερώτηση για το που αφιερώνει το γκολ του θυμήθηκε το χαμό της μητέρας του και λύγισε στην κάμερα της "NOVA".

Παράλληλα ο 20χρονος επιθετικός μίλησε και για το παιχνίδι και το γκολ που σημείωσε και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να κρίνει ο ίδιος αν αδικείται. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Όταν έχεις και αποχή τόσο καιρό από τα γήπεδα είναι διαφορετικό γιατί πρέπει να τα δώσεις όλα και να κάνεις το κλικ στον προπονητή και πιστεύω τον δικαίωσα. Ήταν λίγο δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να απέχει τόσο πολύ από αγώνα. Άλλο οι προπονήσεις, είναι εντελώς διαφορετικό και το γκολ μου δίνει τεράστιο κίνητρο και είμαι χαρούμενος. Την περίμενα αυτή τη στιγμή και το έλεγα στον εαυτό μου πως θα είναι η εβδομάδα μου. Ευχαριστώ και τον Καμπετσή για την ασίστ".

Για τον πανηγυρισμό του:
"Αυτό θα ήθελα να μην το σχολιάσω, ξέρω εγώ για ποιο λόγο το έκανα".

Ήταν μήνυμα;
"Όπως το πάρει κανείς".

Είσαι από τους αδικημένους φέτος;
"Δεν είναι στο χέρι μου αν θα παίξω η όχι, αν είμαι αδικημένος, δεν ξέρω. Όπως το βλέπει ο καθένας είναι θέμα καθαρά του προπονητικού τιμ. Εγώ προσπαθώ όσο μπαίνω να βοηθάω την ομάδα μου".

Το ερώτημα είναι που παίζει ο Εμμανουηλίδης, φορ ή εξτρέμ;
"Απάντηση τώρα τι να σας πω. Δεν είναι που μου αρέσει, όπου και να παίξω θα αποδώσω το μέγιστο και σαν φορ έχω παίξει καλά και σαν εξτρέμ. Δηλώνω και εξτρέμ και φορ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ