ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Εμέρι: "Ο Πικέ πρέπει να είναι ειλικρινής και το δικό του χέρι κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήταν πέναλτι"

Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ
Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Ουνάι Έμερι επιτέθηκε στον Ζεράρ Πικέ, επειδή στήριξε τη Βαλένθια στα παράπονά της εις βάρος της Ρεάλ, τονίζοντάς του ότι και το χέρι που έκανε εκείνος στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ με τις μπλαουγκράνα στις 27 Νοεμβρίου ήταν πέναλτι και δεν σφυρίχτηκε, αλλά δεν το παραδέχθηκε ποτέ.

Ο Ουνάι Έμερι απάντησε στον Ζεράρ Πικέ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την αντίδρασή του, μέσω Twitter στα παράπονα της Βαλένθια στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη La Liga.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν ξεχνάει ότι το ίδιο συνέβη πριν από μερικούς μήνες στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Μπαρτσελόνα, όταν δεν καταλογίστηκε παράβαση πέναλτι για χέρι του 34χρονου στόπερ και γι' αυτό το λόγο προέβη σε επίθεση εις βάρος του.

Ο Έμερι θεωρεί ότι και σε εκείνη την περίπτωση έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι, ωστόσο ο Ισπανός στόπερ δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι ήταν πέναλτι.

"Αυτό που είναι πραγματικό πέναλτι ήταν του Πικέ. Αλλά γεια δείτε Μετά είπε ότι δεν ήταν πέναλτι, μετά διαμαρτυρήθηκε με τα τουίτς για το Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια, μπαίνει σε άλλα παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ειλικρινής και να μην μπερδεύει τους ανθρώπους. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό γιατί αυτό το πέναλτι δεν σφυρίχτηκε από το VAR και αυτό ήταν καταστροφικό.

Και μετά πέρα από αυτό αντί να σωπάσει, κυκλοφόρησε αυτό που είπε για να εξαπατήσει τον κόσμο. Μου φαίνεται ότι δεν είμαστε ειλικρινείς ή πιστοί με τους διαιτητές, με το VAR και με το ποδόσφαιρο", ανέφερε για τον Πικέ ο Ουνάι Έμερι.

Ο Πικέ δεν το άφησε αναπάντητο και με νέα δημοσίευση στο Twitter, απάντησε στον Έμερι με τα παράπονά του για τη διαιτησία από το περίφημο 6-1 της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ