LA LIGA

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο 2-2: Το "κίτρινο υποβρύχιο" χάρισε ένα βαθμό στους πρωταθλητές

Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ στο Champions League μετά από ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ
Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ στο Champions League © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Βιγιαρεάλ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως περιορίστηκε στο 2-2 με την Ατλέτικο στο "Θεράμικα". Γκολ από το κέντρο για τον Άνχελ Κορέα.

Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Θεράμικα" για την 20ή αγωνιστική της La Liga, σε ένα αποτέλεσμα όπου οι γηπεδούχοι έχασαν δύο βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν έναν.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" βρέθηκε να χάνει μόλις στο 10ο λεπτό από μία απίθανη έμπνευση του Άνχελ Κορέα, ο οποίος σκόραρε από το κέντρο του γηπέδου. Παρ' όλα αυτά, το επικό γκολ δεν τους στέρησε το μομέντουμ. Εγκαταστάθηκαν στο γήπεδο της Ατλέτικο και άρχισαν το "σφυροκόπημα".

Πρώτα ένα δοκάρι, μετά ένα πέναλτι του Ζεράρ Μορένο που έπιασε ο Γιαν Όμπλακ και στο ριμπάουντ ο Ντάνι Παρέχο σκόραρε με το χέρι και τέλος το γκολ της ισοφάρισης με τον Πάου Τόρες. Το γκολ δεν ηρέμησε τους παίκτες του Ουνάι Έμερι, που κράτησαν στα σκοινιά τους πρωταθλητές, μέχρι να βρουν και νέο γκολ με τον συνδυασμό των δύο Μορένο (ο Ζεράρ έβγαλε ασίστ στον Αλμπέρτο) στο 58'.

Σε μία από τις λίγες απαντήσεις των φιλοξενουμένων, ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά (που αποβλήθηκε στο τέλος με 2η κίτρινη κάρτα) πήρε ένα ριμπάουντ και σούταρε ανάμεσα σε σώματα, νικώντας τον Χερόνιμο Ρούλι για να ισοφαρίσει σε 2-2. Η Βιγιαρεάλ συνέχισε να πιέζει για το επόμενο γκολ, όμως αυτήν τη φορά δεν το βρήκε και περιορίστηκε στον ένα βαθμό.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ