EUROPA LEAGUE

Έμερι: "Με τέτοια εμφάνιση δεν πάμε πουθενά"

MADRID, SPAIN - APRIL 08:  Valencia CF Head coach Unai Emery looks on during during the La Liga match between Real Madrid CF and Valencia CF at Estadio Santiago Bernabeu on April 8, 2012 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
MADRID, SPAIN - APRIL 08: Valencia CF Head coach Unai Emery looks on during during the La Liga match between Real Madrid CF and Valencia CF at Estadio Santiago Bernabeu on April 8, 2012 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της Βαλένθια αλλά με πίστη για την ανατροπή εμφανίστηκε ο Ουνάι Έμερι. "Τίποτα δεν τελείωσε", τόνισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Βαλένθια επικρατώντας 4-2 στον πρώτο ημιτελικό, με τον τεχνικό της δεύτερης να εμφανίζεται απογοητευμένος μετά τον αγώνα.

"Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζουμε να φτάσουμε στον τελικό. Τώρα πρέπει να δεχθούμε την κριτική και να ετοιμαστούμε για τη ρεβάνς", τόνισε ο Ουνάι Έμερι και συμπλήρωσε:

"Παίξαμε άσχημα αλλά πετύχαμε δύο γκολ και η πρόκριση παραμένει ανοιχτή. Τώρα βέβαια η Ατλέτικο είναι το φαβορί, αλλά ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε. Πρέπει να έχουμε την ελπίδα ότι θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί στην επανάληψη.

Εγώ την έχω αυτή την πίστη".

Από τη μεριά του ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, τόνισε:

"Η νίκη δεν είναι αποφασιστική για την πρόκριση αλλά σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει προβάδισμα. Πάμε στη Βαλένθια ξέροντας ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Η ομάδα σήμερα έπαιξε το καλύτερό της ποδόσφαιρο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ