ΚΥΠΡΟΣ

Ελπίζει η Ομόνοια

Ελπίζει η Ομόνοια
Ομόνοια πανηγυρικο

Το ΑΠΟΕΛ συνέτριψε τον Διγενή με 4-0. Νίκη και για την Ομόνοια (2-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού)

Πολύ μεγάλη νίκη, η οποία την κρατάει ζωντανή στο... κυνήγι του τίτλου πέτυχε η Ομόνοια επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό. Οι ''πράσινοι'' επιβλήθηκαν με 2-1 των ''κυανόλευκων'', με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά που τους χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.
Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η ΑΕΚ νίκησε εντός έδρας την Αγία Νάπα με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα κι έφτασαν δίκαια στη νίκη, που τους διατηρεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της ομάδας του Μάριου Κωνσταντίνου.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο ΓΣΠ Ολυμπιακός και Ανόρθωση. Ένα αποτέλεσμα που σύμφωνα και με την εικόνα του αγώνα αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους και λιγότερο τους γηπεδούχους.

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ απέναντι στο Διγενή Μόρφου. Οι "γαλαζοκίτρινοι" επιβλήθηκαν με 4-0, σημειώνοντας τα τρία από τα τέσσερα τέρματά τους με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, "σκοτώνοντας" τις λιγοστές ελπίδες που είχε η ομάδα της Μόρφου για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το δεύτερο γκολ των νικητών πέτυχε ο Νίκος Μαχλάς, ενώ οι Κόντης και Καψής αγωνιστήκαν 90 λεπτά.

Πάνω από τρεις μήνες είχε να κάνει νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ και ξέσπασε στη Νέα Σαλαμίνα. Οι "γαλαζοκίτρινοι" πέρασαν εύκολα από το "Αμμόχωστος Amberia", επικρατώντας των "ερυθρολεύκων" με 3-0, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τον Έλι Γκούτμαν στον πάγκο της ομάδας. Το πρώτο γκολ των νικητών πέτυχε ο Σίμος Κρασσάς.

Ακόμη μία νίκη πέτυχε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κερδίζοντας στο "Τάσος Μάρκου" τον Εθνικό Άχνας με 1-0. Το γκολ για την ομάδα του Νιρ Κλίνγκερ πέτυχε στο 73' ο Λευτέρης Ελευθερίου με κεφαλιά, ενώ στο 66' είχε αποβληθεί ο Κοτσώνης για τον Εθνικό Άχνας.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης, κερδίζοντας στην Πάφο την τοπική ΑΕΠ με 2-1 και "σφράγισε" την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα, η ομάδα της Πάφου, μετά από αυτή την ήττα τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα, έως μη ανατρέψιμα και κατά πάσα πιθανότητα θα αποχαιρετίσει την μεγάλη κατηγορία.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός Λευκωσίας – Ανόρθωση 0-0

ΑΕΚ Λάρνακας – Αγία Νάπα 2-0 (57' Ντε Γκρουτ, 86' Καμάλ)
Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια Λευκωσίας 1-2 (67' αυτ. Βέιγκα – 85' Ντομπασίνοβιτς, 90' Γκροζντανόφσκι)
ΑΠΟΕΛ – Διγενής 4-0 (26' Φερναντές, 48' Μαχλάς, 70' Πίντο, 74' Σολάρι)
Α.Ε.Π. – Αρης Λεμεσού 1-2 (90' Σουλιάνοβνιτς - 82' Μιχάλτσια, 90' Κούχαρ)
Ε.Ν. Παραλιμνίου – Εθνικός Αχνας 1-0 (73' Ελευθερίου)
Νέα Σαλαμίνα – Α.Ε. Λεμεσός 0-3 (11' Κρασσάς, 32', 64' Ν'Ντιαγέ)

















TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ