EUROPA LEAGUE

Ελπίδες και φόβοι στην Αμπερντίν

Ελπίδες και φόβοι στην Αμπερντίν
Αμπερντιν οπαδοι

Οι οπαδοί της Αμπερντίν ξέρουν οτι η ομάδα τους έχει δύσκολη αποστολή στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ωστόσο δεν χάνουν τις ελπίδες τους

Οι οπαδοί της Αμπερντίν ήξεραν οτι η ομάδα τους δεν θα έχει ευνοϊκή κλήρωση στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ωστόσο δεν περίμεναν οτι θα έχουν τόσο δύσκολη αποστολή. Ο οπαδός των “Dons” και μέλος των “Red Ultras”, Ίαν Γουΐλ, ήθελε την Μπάγερν Μονάχου στον όμιλο (!), έχει κλείσει ήδη θέση για να βρεθεί στην Μαδρίτη και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Ατλέτικό, ωστόσο παραδέχεται οτι η αποστολή της ομάδας που υποστηρίζει είναι εξαιρετικά δύσκολη.
“Ποια ήταν η αρχική μου αντίδραση; Ωχ... Είναι δύσκολος όμιλος, αν οχι ο δυσκολότερος του ΟΥΕΦΑ! Ανυπομονώ για τους αγώνες, είναι όλες καλές ομάδες, όμως πιστεύω οτι αν έχουμε καλή απόδοση μπορούμε να πάρουμε ένα ή δυο θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς είναι έμπειροι και δεν μπορούμε να κάτσουμε πίσω και ν' απομακρύνουμε την μπάλα στο πουθενά, όπως κάναμε κόντρα στην Ντνίπρο.

Νομίζω οτι η ιδανική νοοτροπία για μας σε αυτούς τους αγώνες είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε μπάλα, να έχουμε την κατοχή και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε φάσεις όταν θα έχουμε την ευκαιρία. Αν πάμε να τους κλείσουμε στην περιοχή θα είμαστε σαν... πρόβατα σε σφαγή! Δεν είμαι σίγουρος οτι η ομάδα μπορεί να προκριθεί, αν όμως παίξει καλό ποδόσφαιρο τότε όλα μπορούν να γίνουν, δείτε τι έγινε με τη Ντνίπρο”.

Ένας άλλος οπαδός της Αμπερντίν, ο Μάικ Γκιλ, ανυπομονεί για την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη και ευελπιστεί οτι με την εμπειρία που έχουν οι παίκτες μετά τους αγώνες με τη Ντνίπρο θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τους βαθμούς που χρειάζεται για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

“Μετά τον πρώτο αγώνα με τη Ντνίπρο, η ομάδα πήρε τα πάνω της. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση. Δεν υπάρχει κάποιος σταρ στην ομάδα, έχουν μάθει να προσπαθούν για το καλό του συνόλου. Η κλήρωση θα ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη. Είναι όλες καλές ομάδες και έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Χαίρομαι που δεν έχουμε στον όμιλο την Γαλατά(!). Νομίζω οτι με τρεις καλές εμφανίσεις μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει το καλό πρόσωπο της ομάδας και ελπίζω αυτό να γίνει στην Ευρώπη, αν και δεν είμαι σίγουρος οτι η Αμπερντίν είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα”.






TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ