ΕΛΛΑΔΑ

Ώρα Ευρώπης για Άρη και Ατρόμητο

Ώρα Ευρώπης για Άρη και Ατρόμητο

Άρης και Ατρόμητος ρίχνονται απόψε (21.30) στη "μάχη" του Europa League με ΑΕ Λεμεσού και Ντουνάισκα Στρέντα, αντίστοιχα. Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Τις υποχρεώσεις τους στον β' προκριματικό γύρο του Europa League αρχίζουν σήμερα το βράδυ (21.30) Άρης και Ατρόμητος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού, παιχνίδι που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1.

Ο εξτρέμ Ντάνιελ Λάρσον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όχι όμως και οι τραυματίες Γιουνές και Τζανακάκης. Οι επιλογές του Παντελίδη για τον αγώνα με την ομάδα της Κύπρου είναι οι εξής: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Νίκο Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Αν η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αποκλείσει την ΑΕ Λεμεσού, τότε θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό το νικητή του Μόλντε - Τσουκαρίτσκι. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου: "Το στοίχημα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο, κυρίως όσον αφορά την προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις πίσω το μηδέν και μπροστά να πάρεις ό,τι περισσότερο μπορείς".

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του κοντράρεται στη Σλοβακία (MOL Arena) με την Ντουνάισκα Στρέντα, η οποία έφτασε στον β' προκριματικό αφού απέκλεισε την Κρακόβια από την Πολωνία. Ο αγώνας των Περιστεριωτών θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πάρει στην αποστολή 21 παίκτες, τους εξής: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Αν ο Ατρόμητος αποκλείσει τους Σλοβάκους, τότε στον τρίτο προκριματικό θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας - Κουόπιο. Το Sport24.gr θα καλύψει ασφαλώς λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων του Άρη και του Ατρόμητου. Οι δύο ομάδες είχαν δώσει μεταξύ τους φιλικό προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης επικράτησε με 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

ΓΥΡΟΣ ΗΜΕΡ. ΚΛΗΡΩΣΗΣ 1ο ΜΑΤΣ 2ο ΜΑΤΣ
2ος προκριματικός 19 Ιουνίου 25 Ιουλίου 1 Αυγούστου
3ος προκριματικός 22 Ιουλίου 8 Αυγούστου 15 Αυγούστου
playoffs 5 Αυγούστου 22 Αυγούστου 29 Αυγούστου

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

(κλήρωση στις 30 Αυγούστου στο Μονακό)

1η αγωνιστική 19 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική 3 Οκτωβρίου
3η αγωνιστική 24 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική 7 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική 28 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική 12 Δεκεμβρίου

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ

ΓΥΡΟΣ ΗΜΕΡ. ΚΛΗΡΩΣΗΣ 1ο ΜΑΤΣ 2ο ΜΑΤΣ
"32" 16 Δεκεμβρίου 20 Φεβρουαρίου 27 Φεβρουαρίου
"16" 28 Φεβρουαρίου 12 Μαρτίου 19 Μαρτίου
"8" 20 Μαρτίου 9 Απριλίου 16 Απριλίου
"4" 20 Μαρτίου 30 Μαρτίου 7 Μαΐου

ΤΕΛΙΚΟΣ

27 Μαΐου, Stadion Energa Gdańsk, Gdańsk

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ