ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με 21 παίκτες στη Σλοβακία

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η αποστολή του Ατρόμητου ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης στην Σλοβακία για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα.

Από εικοσιένα ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου στον Ατρόμητο για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ντουνάισκα Στρέντα και ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης στην Σλοβακία.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 21 από τους 24 παίκτες που έχει δηλώσει η ομάδα του Περιστερίου στην ευρωπαϊκή λίστα αφήνοντας εκτός τους Κωτσόπουλο, Νταβιώτη και Σάνι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με την Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Βέλλιου που ταλαιπωρείται από μια ίωση με στομαχικές διαταραχές και προφυλάχθηκε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή της χρονιάς.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ