Στον εισαγγελέα 17 συλληφθέντες για τα επεισόδια σε σχολικό πρωτάθλημα

Στον εισαγγελέα 17 συλληφθέντες για τα επεισόδια σε σχολικό πρωτάθλημα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 17 συλληφθέντες που προκάλεσαν τα επεισόδια στο σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων οι 10 είναι ανήλικοι.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα 17 άτομα που συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Τριανδία, μετά από επεισόδια που φέρονται να προκάλεσαν στο περιθώριο αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα δύο τραυματισμούς.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί το αδίκημα του καθενός εκ των συλληφθέντων και τις συνθήκες των επεισοδίων και έκρινε πως πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας μεταξύ 16 και 19 ετών, ενώ 10 εξ αυτών είναι ανήλικοι.

Τα επεισόδια ξέσπασαν στον αγώνα μεταξύ μαθητών του 16ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμαριάς

Από τις συμπλοκές που άρχισαν στις κερκίδες με τη συμμετοχή και αρκετών "εξωσχολικών" που φορούσαν ακόμα και κράνη και κρατούσαν ξύλα και λοστούς, τραυματίστηκαν δύο άτομα, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά σε κάδο απορριμάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Τριανδρίας και εν συνεχεία στο Κεντρικό αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Τα επεισόδια δεν άρχισαν από τον αγωνιστικό χώρο, ούτε επεκτάθηκαν σε αυτόν, διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποδιευθύντρια του 16ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Κυριακή Δούδη, προσθέτοντας πως και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από την αθλητική διοργάνωση.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24