ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Κόκκαλης: "Αν θέλει, να με καθαιρέσει ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης"

συνεντευξη τυπου των Χαρη Δασκαλακη(διευθυνων συμβουλο τησ BCA College)-Χρισοστομου Σφατου (της corporate Affairs, Intracom group) και Σταυρος Δρακουλαρακος(CEO της 24 MEDIA)κατα την οποιαν ανακοινωσαν την συνεργασια του  Αthens tech college και της πολυεθνικης   Intracom holdings με την εταιρια ψηφιακων μεσων και τεχνολογιας 24 MEDIA--Στην συνεντευξη παρευρεθη και μιλησε ο Πετρος Κοκκαλης προεδρος του Athens Tech
συνεντευξη τυπου των Χαρη Δασκαλακη(διευθυνων συμβουλο τησ BCA College)-Χρισοστομου Σφατου (της corporate Affairs, Intracom group) και Σταυρος Δρακουλαρακος(CEO της 24 MEDIA)κατα την οποιαν ανακοινωσαν την συνεργασια του Αthens tech college και της πολυεθνικης Intracom holdings με την εταιρια ψηφιακων μεσων και τεχνολογιας 24 MEDIA--Στην συνεντευξη παρευρεθη και μιλησε ο Πετρος Κοκκαλης προεδρος του Athens Tech EUROKINISSI

O Πέτρος Κόκκαλης απαντώντας στην ανακοίνωση του Πειραιά Νικητή ξεκαθάρισε ότι παραιτείται από τον Συνδυασμό, αλλά όχι και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, μεταφέροντας την "καυτή πατάτα" στον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.

Απάντηση στοχευμένη στον φίλο του και Δήμαρχο Πειραιά, επέλεξε ο Πέτρος Κόκκαλης, για το κάλεσμα παραίτησης που του απευθύνθηκε νωρίτερα από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νυν Δημοτικός Σύμβουλος απέφυγε να πάρει θέση αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν να συζητά την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή.

Φρόντισε, ωστόσο, να μεταφέρει την καυτή πατάτα στον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο καλεί να αποφασίσει αν θα του αφαιρέσει τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι παραιτείται από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», με τον οποίο δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πέτρου Κόκκαλη στα social media:

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο, το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

Πέτρος Κόκκαλης: "Αν θέλει, να με καθαιρέσει ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ