ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παντίδος πήγε στο Ιράν, αλλά έφυγε

Ο Παντίδος πήγε στο Ιράν, αλλά έφυγε
Παντίδος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντίδος δέχτηκε πρόταση 230.000 ευρώ για 1,5 χρόνο από την Rah Ahan. Ο 24χρονος πήγε στο Ιράν, είδε πώς είναι τα πράγματα και αποφάσισε να αποχωρήσει, μη αποδεχόμενος να συνεχίσει στην χώρα της Μέσης Ανατολής. (VIDEO).

Χωρίς ομάδα έμεινε ο Νίκος Παντίδος, έπειτα από την περσινή του παρουσία στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέγραψε 23 συμμετοχές στη Super League. Ο 24χρονος αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, δέχτηκε προ ημερών πρόταση από ομάδα του Ιράν, την Rah Ahan Sorinet. Το σκέφτηκε, πήρε τη γνώμη ανθώπων που εμπιστεύεται, και αποφάσισε να μεταβεί στην Τεχεράνη.

Η πρόταση που έγινε στον Αθηναίο αμυντικό έφτανε τα 230.000 ευρώ για 1,5 χρόνο, xρήματα που στην Ελλάδα πολύ δύσκολα θα έβρισκε. Έτσι είπε να δοκιμάσει. Πήγε στην πρωτεύουσα του Ιράν, αλλά αντιλήφθηκε πως τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτά που είχε συνηθίσει εδώ στην Ελλάδα.

Βέβαια, εάν έκανε υπομονή θα μπορούσε να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων, μια και τη συγκεκριμένη ομάδα έχει αναλάβει ένας ισχυρός οικονομικά άνδρας, που θα μπορεί να παρέχει στον κάθε ποδοσφαιριστή όλα τα εφόδια για να παίξει ποδόσφαιρο και είναι και πληρωμένος. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στον άλλο μήνα θα έχει έτοιμο ένα υπερπλήρες προπονητικό κέντρο αξίας 90 εκατ. ευρώ!

Ο Παντίδος, λοιπόν, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Rah Ahan και αποχώρησε από την Τεχεράνη, παίρνοντας το αεροπλάνο της επιστροφής. Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας και πέρα από τον Σλοβένο γκολκίπερ Igor Nenezič και τον Φινλανδό μέσο Sebastian Strandvall, όλοι οι υπόλοιποι είναι Ιρανοί. Ο Παντίδος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, Άρη, ενώ στον Πανιώνιο έπαιζε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

Bye bye iran..

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Pantidos (@pantidos_nikos) στις

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ