ΕΛΛΑΔΑ

Κ17 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-6: Πράσινη εξάρα με χατ τρικ Τζαβίδα

SUPERLEAGUE Κ17 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE Κ17 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού με 6-1 στο αιώνιο ντέρμπι της Κ17 με τον Τζαβίδα να πετυχαίνει τρία γκολ.

Το ντέρμπι στα Κ17 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τους πράσινους να επικρατούν με 6-1 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζαβίδα ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα.

Ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων άνοιξε το σκορ μόλις στο 4', για να φέρει το ματς στα ίσα ο Κίτσου στο 11'.

Από εκεί και έπειτα ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους πράσινους. Ο Τόρα τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-1, για να έρθει ο Τζαβίδας με δύο τέρματα στο 24' και στο 30' να διαμορφώσει το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει δύο ακόμα τέρματα με τους Δημοσθενιάδη στο 53' και Μπιλάλ στο 93' που διαμόρφωσαν το τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-6.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Κατσιγιάννης, Ντόϊ, Γιαλεδάκης, Σπυριδάκης, Πάστρας, Σταμούλης, Συρμής, Κίτσος.

Παναθηναϊκός: Νικολάου, Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Προδρομίτης, Γωγουβίτης, Τόρα, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Δημοσθενιάδης, Στόιος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ