ΕΛΛΑΔΑ

Η διαφωνία Καραγκούνη-Χαριστέα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Η διαφωνία Καραγκούνη-Χαριστέα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Καραγκούνης και Χαριστέας συναντήθηκαν σε εκδήλωση αθλητικής εταιρείας και... διαφώνησαν για το αποτέλεσμα του αποψινού μεγάλου ντέρμπι τηςSuperLeague στο ΟΑΚΑ.

Καλεσμένοι σε εκδήλωση της αθλητικής εταιρείαςGSASportπου «ντύνει» τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ, ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου δύο πρωταθλητές Ευρώπης του 2004. Ο χρυσός σκόρερ του τελικού Άγγελος Χαριστέας και το «10 το καλό» Γιώργος Καραγκούνης.

Οι δύο συμπαίκτες και καλοί φίλοι στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν και με άλλους εκπροσώπους από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, έπιασαν κάποια στιγμή κουβέντα και για την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χαριστέας, παρότι επί σειρά ετών «σημαία» του Άρη, παραδοσιακού αντιπάλου του ΠΑΟΚ, εκτίμησε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα φύγει από το ΟΑΚΑ με το «διπλό».

«Ήταν μεγάλη ψυχολογική τόνωση για τον ΠΑΟΚ που μετά την ισοπαλία με τον Άρη στην Τούμπα, αποτέλεσμα που προκάλεσε αναταράξεις σε όλη την ομάδα, κατάφερε να προκριθεί σε βάρος του Πανιωνίου στην παράταση και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ήταν μεγάλη ένεση ηθικού και ψυχολογίας. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, ωστόσο, εξέφρασε διαφορετική άποψη. «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αλλά κάτι μου λέει πως θα τα πάει καλά σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι δεν θα χάσει. Βλέπω ακόμη και νίκη», ήταν τα λόγια του «τυπάρα». Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος από τους δύο σπουδαίους άσους του παρελθόντος θα δικαιωθεί για τις προβλέψεις του.

Η διαφωνία Καραγκούνη-Χαριστέα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ