ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Πρόβλημα το πρώτο εικοσάλεπτο και η κακή αντίδραση στο δεύτερο γκολ"

UEFA NATIONS LEAGUE / ÏÕÃÃÁÑÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÏÕÃÃÁÑÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε στάθηκε σε δύο κομμάτια του αγώνα με την Ουγγαρία, αλλά και τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά, μετά το φινάλε στην "Groupama Arena".

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε στην κάμερα του Epsilon για το αρνητικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Ουγγαρία , εξηγώντας πως η ολιγωρία στη φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων ήταν ένα από τα προβλήματα στην αμυντική συμπεριφορά της ομαδας του.

Δεν έμεινε βέβαια σε αυτό, αφού στάθηκε επίσης στον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά, αφού τον υποχρέωσε να διαφοροποιήσει τα πλάνα του .

" Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, ανεβήκαμε όμως στη συνέχεια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα στη φάση του δεύτερου γκολ. Ένα, δύο, τρία σουτ. Κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό. Το κακό πρώτο εικοσάλεπτο και η κακή αντίδραση στο δεύτερο ουγγρικό γκολ ήταν τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση", ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει μιλώντας για την τακτική προσέγγιση:

" Ήμασταν άτυχοι με την αναγκαστική αλλαγή του Κώστα Μανωλά, γιατί δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια επιπλέον αλλαγή στην επίθεση. Προσπαθήσαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ