ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπασινάς: Επιστρέφει στην Εθνική ως βοηθός του Άγγελου!

Μπασινάς: Επιστρέφει στην Εθνική ως βοηθός του Άγγελου!

Ο Άγγελος Μπασινάς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα ως ένας εκ των στενών συνεργατών του Άγγελου Αναστασιάδη όπως από χθες (30/10) αποκάλυψε το "24o ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ"

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα με νέα αρμοδιότητα είναι ο Άγγελος Μπασινάς, όπως από χθες αποκάλυψε το " 24ο Ευαγγέλιο" του Sport24.gr.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα ενταχθεί στο τιμ των συνεργατών του Άγγελου Αναστασιάδη. Ακούγεται έντονα ότι προορίζεται για άμεσος συνεργάτες του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διευκρινιστεί εντός των προσεχών ημερών.

Ο Άγγελος Μπασινάς, στα 42 του χρόνια πλέον, έχει 100 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, ενώ έχει πετύχει και 7 γκολ. Σε επίπεδο συλλόγων έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό (προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του "τριφυλλιού"), ΑΕΚ, Μαγιόρκα, Πόρτσμουθ, ενώ κρέμασε τα παπούτσια του έπειτα από ένα πέρασμα στη Γαλλία όπου συνεργάστηκε με την Αρλ.

Αναστασιάδης και Μπασινάς είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό κι από τότε έχουν δημιουργήσει σχέσεις σεβασμού κι αλληλοεκτίμησης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ