ΣΤΗΛΕΣ

Ο Άγγελος καλεί Βλαχοδήμο!

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI

Η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έπιασε ήδη δουλειά. Οι Καρνέζης, Τζιόλης, Τζαβέλας που κόβονται, οι Κουλούρης – Τσιμίκας που θα γυρίσουν στην Ελπίδων λόγω... μπαράζ, οι δυο βοηθοί του που έχουν “κλειδώσει”, ο γιατρός που θέλει, τι παίζει με τους Μπασινά, Λαγωνίδη.

To 24o Ευαγγέλιο σας ενημέρωσε πως ο Μίκαελ Σκίμπε αξιώνει να εισπράξει το σύνολο της προβλεπόμενης (από το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ) αποζημίωσης. Η οποία ακούγεται πως πλησιάζει τις 550.000 €...

Η αποζημίωση του Γερμανού είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την διοίκηση Γραμμένου, πόσο μάλλον σε μια εποχή που έσοδα δεν υπάρχουν στην Ομοσπονδία...

Και να σκεφθεί κανείς πως επί προεδρίας Γκιρτζίκη, δηλαδή στο πρώτο συμβόλαιο του Σκίμπε, είχε προβλεφθεί να μπει ειδική φόρμα για "μη αποζημίωσή του", κάτι που... εξαφανίστηκε στο δεύτερο συμβόλαιο που έκανε, επί ηγεσίας Γραμμένου!!

"Ποιά... Βουλή; ΕΠΟ"!

Γενικότερα οι αποζημιώσεις (από την μια, γιατί από την άλλη υπάρχουν και οι... διεργασίες μεταξύ των κορυφαίων συμβούλων αφού πρέπει να ικανοποιηθούν διάφορες τάσεις εντός της Ομοσπονδίας), είναι που καθυστερούν την έλευση/ανακοίνωση του Άγγελου Αναστασιάδη με το τιμ του στην Εθνική Ελλάδας.

Μιλάμε άλλωστε για μια Ομοσπονδία με πολύ μεγάλους μισθούς για τους υπαλλήλους της (να διαχωρίσουμε τους προπονητές που είναι ως επί το πλείστον χαμηλόμισθοι) ενώ όπως χαρακτηριστικά παραδέχονται ακόμη και εντός του Πάρκου Γουδή ... “το να δουλεύεις στην ΕΠΟ είναι καλύτερα κι από το να δουλεύεις στη... Βουλή”!!!

Βρύζας και... Μπασινάς!

Ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, για παράδειγμα, που δεν ήταν φαν του Αναστασιάδη, δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί, παρότι (μάλλον γνωρίζει ότι) σύμβουλοι από την Επιτροπή τον έχουν στο... στόχαστρο! Επίσης, και η θέση του τιμ μάνατζερ είναι τώρα καλυμμένη (από τον υπάλληλο Αντώνη Τζανετόπουλο). Και όλα αυτά ενώ έχει διαρρεύσει πως είναι κοντά στην Εθνική ο Άγγελος Μπασινάς, χωρίς να διευκρινίζεται για ποιο ακριβώς ρόλο/θέση από τα παραπάνω δύο προορίζεται...

Το τιμ Σκίμπε

Όχι βέβαια πως δεν θα ξεπεραστεί το πρόβλημα και μάλιστα άμεσα (στις 12 Νοεμβρίου υπάρχει η συγκέντρωση για τα τελευταία ματς του Nαtions League) αλλά ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν και πόσοι από την εποχή Σκίμπε θα συνεχίσουν στο staff της "Γαλανόλευκης" και στην εποχή Αναστασιάδη.

Θυμίζουμε πως στο τιμ του Γερμανού είναι οι Τσάνας (μπορεί να γίνει η έκπληξη και να διασωθεί ακόμη και ως "εκπαιδευτής"), Θωμάς Στράτος (βοηθός), Γρηγόρης Μπιζάς (γυμναστής), Φάνης Κατεργιαννάκης (προπονητής τερματοφυλάκων), Σταμάτης Αντωνίου (αναλυτής). Όλοι αυτοί υπέγραψαν νέες συμβάσεις στις 12 Σεπτεμβρίου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν σε αυτές (ή σε πόσες) υπάρχει ο όρος της "μη αποζημίωσης")...

"Κλείδωσαν" Δημητρακόπουλος, Τερζής, θέλει και τον... γιατρό του!

Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ για την διάδοχη κατάσταση,μεταφέροντας τι ακούγεται στην Θεσσαλονίκη: ο Άγγελος ήθελε να έχει δίπλα του τον Κώστα Λαγωνίδη, τον Λεωνίδα Δημητρακόπουλο ως γυμναστή (συντονιστής φυσικής κατάστασης στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και σχεδόν παντού μαζί με τον Άγγελο), τον Απόστολο Τερζή ως προπονητή τερματοφυλάκων (παλαίμαχος κίπερ του ΠΑΟΚ και συνεργάτης του Άγγελου σε “δικέφαλο”, Ηρακλή, Εθνική Κύπρου, ΠΑΣ, Πλατανιά, ΑΕΛ) και τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη (είναι προπονητής της κ17 του ΠΑΟΚ).

Από τους παραπάνω οι Τερζής και Δημητρακόπουλος έχουν ήδη “κλειδώσει”. Με τον Άγγελο να θέλει και τον δικό του γιατρό, τον Γιώργο Οικονομίδη (πρώην συνεργάτης του στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Κύπρου) ενώ στην Εθνική ομάδα υπάρχει ο Οδυσσέας Παξινός, στο όνομα του οποίου - όπως ακούγεται- πίνουν νερό οι διεθνείς.

"Βόμβες" στις κλήσεις...

Στο δια ταύτα: ο Άγγελος μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΕΠΟ αλλά σύμφωνα με την πιάτσα agents έχει πιάσει ήδη δουλειά. Όχι μόνο για τους συνεργάτες που θα έχει αλλά και για το ποιοι θα κληθούν για τα ματς με την Φινλανδία και την Εσθονία που έρχονται.

Και επειδή για τους διεθνείς του εξωτερικού πρέπει να γίνουν/σταλούν οι προσκλήσεις στις ομάδες τους 15 ημέρες νωρίτερα, διέρρευσε πως οι Τζαβέλας, Τζιόλης, Καρνέζης "κόπηκαν" από τον Αναστασιάδη! Για τον πρώτο ήταν αναμενόμενο (λόγω της μεγάλης κόντρας τους στον ΠΑΟΚ), για τους άλλους δυο – ειδικά για τον κίπερ της Νάπολι – αποτελεί μικροέκπληξη. Αν και στην θέση του Καρνέζη, από την ίδια πηγή, διέρρευσε πως θα κληθεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!!!

Όσον αφορά στις εγχώριες κλήσεις ακούγεται πως ο Άγγελος Αναστασιάδης, σε αντίθεση με την πολιτική του Σκίμπε, έχει αποφασίσει να αφήσει τους Κουλούρη, Τσιμίκα στην Ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη, η οποία δίνει δυο αγώνες μπαράζ κόντρα στην Αυστρία για την πρόκρισή της στα Τελικά του Euro, που θα γίνουν σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο τον Ιούνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ