ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λημνιός: "Πιστεύουμε στην πρόκριση στα τελικά"

ΕΛΠΙΔΕΣ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2021 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Limnios, Ethniki Elpidon (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο MVP της Εθνικής Ελπίδων, Δημήτρης Λημνιός, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί της Λιθουανίας μίλησε για τα παιχνίδια που έρχονται και το μεγάλο στόχο της Ελπίδων.

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λιθουανίας με 1-0 και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την πίστη όλων των παιδιών στην πρόκριση.

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία μπορεί να μη διαθέτει τόσο ποιοτικούς αλλά έπαιξε σφιχτά. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά αλλά κάναμε κάποιες τραβηγμένες πάσες χωρίς υπομονή. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα και φτάσαμε στη νίκη. Πρέπει να τα καθαρίζεις αυτά τα ματς. Είμαστε όμως μια καινούρια ομάδα και θα βελτιωνόμαστε".

Σε ερώτηση για τα ματς με Τσεχία, Κροατία, Σκωτία είπε:
" Είναι τρεις ομάδες ποιοτικές με τις οποίες θα παίξουμε στα ίσια με σκοπό να κερδίσουμε. Όταν μια ομάδα δεν μένει πίσω τότε έχεις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρεις και αυτό θα επιδιώξουμε στα ματς που έρχονται. Ο προπονητής πιστεύει ότι μπορούμε να πάμε απευθείας στα τελικά, το πιστεύουμε και εμείς και πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την Τσεχία".

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών και την επιστροφή του στην Ελπίδων: "Το δικό μου όνειρο είναι να παίξω στην Εθνική Ανδρών. Δεν αγωνίστηκα αλλά όλη την εβδομάδα έκανα προπονήσεις με παίκτες υψηλού επιπέδου. Από τη στιγμή που δεν έπαιξα ήθελα να παίξω με την Ελπίδων και να τη βοηθήσω".

Για το αν επαναληφθεί αυτό:
"Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμένα στόχος μου θα είναι μέσω των εμφανίσεων μου να καλούμαι στην ανδρών αλλά και στην Ελπίδων να παίζω δεν έχω κανένα πρόβλημα".

ΓΚΟΥΜΑΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΙ"

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης και σχετικά με την αγχωτική νίκη που πήρε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:

"Όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που αμύνεται με έντεκα παίκτες είναι λογικό να αγχωθείς λίγο όταν δεν προηγηθείς νωρίς στο σκορ. Αξίζαμε αυτή τη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας γιατί θέλουμε να πάμε ως πρώτοι στα τελικά της διοργάνωσης".

Για τα επόμενα ματς που έρχονται:
" Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε αντίπαλος έχει τη δική του τακτική προσέγγιση, το είδατε και σήμερα. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και θα πάμε στα ματς που έρχονται δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Κόντρα σε καλούς αντιπάλους άλλωστε θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και έχουμε την ομάδα για να αντεπεξέλθουμε".

Για την επιστροφή του Λημνιού στην Ελπίδων:
" Είχαμε πριν πως όποιο από τα τρία παιδιά δεν παίξει θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Και από εδώ και πέρα θα είμαστε σε άμεση συνεννόηση με το επιτελείο της πρώτης ομάδας"

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: "ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ"

Δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο οποίος είπε αρχικά: "Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο. Το είδατε και απόψε. Εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς για να πάρουμε τη νίκη".

Για την ενέργεια του Λημνιού στο γκολ και την αφιέρωση προς το μέρος του:
" Σίγουρα του ανήκει το μισό γκολ. Ήταν γενικότερα μια καλή ομαδική προσπάθεια για όλους μας".

Για τη συνέχεια που ακολουθεί:
" Πάμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς που έρχονται δείχνοντας την απαραίτητη συγκέντρωση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ