ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ21: Κροατία - Ελλάδα: Χωρίς εκπλήξεις για την πρόκριση η Ελπίδων

ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν έκανε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα της Ελπίδων για το ματς με τους Κροάτες επιλέγοντας να στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που έχει στηριχθεί στα προηγούμενα παιχνίδια.

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει την Εθνική Ελπίδων στην αναμέτρηση "τελικό" με την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας που θα ξεκινήσει στις 19:00 ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός όπως ανέφερε το Sport24.gr από το πρωί της Παρασκευής έχει αποφασίσει να στηριχθεί σε ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει αρκετά και στα επτά προηγούμενα παιχνίδια.

Η ενδεκάδα της Εθνικής ελπίδων αποτελείται από τους: Κότσαρη, Σάλιακα, Νικολάου, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Γαλανόπουλο, Ανδρούτσο, Καραχάλιο, Λάμπρου, Λημνιό και Βέργο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Σιαμπάνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μανθάτης, Χατζηδιάκος, Κοτσόπουλος. Εκτός 18άδας έμειναν οι Νάτσος, Μαυρομάτης, Θεοδωράκης, Μασούρας και Καμπετσής.

Για την Κροατία ξεκινούν οι: Πόσαβετς, Ουρέμοβιτς, Τσαλέτα-Τσαρ, Μπένκοβιτς, Σόσα, Σούνιτς, Βλάσιτς, Ιβάνουσετς, Μπρεκάλο, Χαλίλοβιτς, Γιακόλις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ