ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ17 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αντίπαλοι στον τελικό, συμπαίκτες στην Εθνική

Κ17 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αντίπαλοι στον τελικό, συμπαίκτες στην Εθνική

Όχι ένας και δυο αλλά δεκατρείς νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν αντίπαλοι στον τελικό των Εφήβων τη Μεγάλη Πέμπτη από την Παρασκευή 3 Μαΐου θα παλέψουν ως συμπαίκτες για μια διάκριση της Εθνικής Παίδων στο EURO 2019.

Την Μεγάλη Πέμπτη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό Εφήβων στο Αγρίνιο με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν το τρόπαιο επικρατώντας με 1-0.

Στην αναμέτρηση των δυο ομάδων αγωνίστηκαν όχι ένας και δυο αλλά δεκατρείς ποδοσφαιριστές μέλη της Εθνικής Παίδων και συμπαίκτες οι οποίοι την Παρασκευή 3 Μαΐου θα ριχτούν στη μάχη του EURO 2019 με αντιπάλους την Ιρλανδία, το Βέλγιο και την Τσεχία.

Οι δεκατρείς νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν αντίπαλοι για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου με τον καθένα εξ αυτών να δίνει τον καλύτερο εαυτό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Το ποδόσφαιρο όμως τα φέρνει έτσι ώστε σε λίγες μέρες μέσα οι δεκατρείς παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού φορώντας τη φανέλα με το Εθνόσημο θα τα δώσουν όλα για μια διάκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ας δούμε όμως ποιοι ήταν αυτοί οι δεκατρείς παίκτες από τις δυο ομάδες και πόσο έπαιξαν στον μεγάλο τελικό του Αγρινίου.

Ο τροπαιούχος Ολυμπιακός έχει έξι παίκτες στην Εθνική Παίδων εκ των οποίων οι πέντε βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Δημήτρη Μαυρογενίδη. Ο λόγος για τους Τζολάκη, Ασλανίδη, Τσάβο, Σουρλή και Λιάτσο. Οι τέσσερις πρώτοι έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι με τον Τσάβο να αποβάλλεται στο τελευταίο λεπτό ενώ ο Λιάτσος αντικαταστάθηκε στο 58' λεπτό για να περάσει στην αναμέτρηση ο έκτος ο Αρσενίδης ο οποίος επίσης είναι μέλος της Εθνικής Παίδων.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει επτά παίκτες που είναι και μέλη της 20μελής αποστολής της Εθνικής Παίδων. Και οι επτά Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Καραμπέρης, Καράκουτης και Τζόλης ήταν στο αρχικό σχήμα με τους πέντε εξ αυτών να παίζουν σε όλη την αναμέτρηση. Μόνο οι Καραμπέρης και Καράκουτης αγωνίστηκαν για 66 λεπτά πριν αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Την επόμενη εβδομάδα όμως τόσο οι δεκατρείς ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων όσο και οι υπόλοιποι επτά διεθνείς θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν προκειμένου η Εθνική Παίδων να φτάσει στη διάκριση, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ