ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιταλία: Μέσα και ο Τονάλι με Ελλάδα

Brescia's Sandro Tonali, left, challenges AC Milan's Andre Silva during the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Brescia's Sandro Tonali, left, challenges AC Milan's Andre Silva during the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κάλεσε και τον 19χρονο αμυντικό μέσο της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι, για το ματς με την αντίστοιχη της Ελλάδας (12/10, 21:45).

Νέο πρόσωπο στην εθνική Ιταλίας την παραμονή της αναμέτρησης με την Ελλάδα στο Ολίμπικο της Ρώμης για την έβδομη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο προπονητής της σκουάντρα ατζούρα, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κάλεσε και τον Σάντρο Τονάλι. Ο 19χρονος αμυντικός μέσος της Μπρέσια, ο οποίος έχει το παρατσούκλι νέος Πίρλο, αγωνίστηκε την Πέμπτη (10/10) το βράδυ στο ματς της Κ21 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Τονάλι θεωρείται από τις μεγάλες ελπίδες του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο Μαντσίνι αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες και σε επίπεδο Ανδρών. Με την ομάδα της Λομβαρδίας μετρά έξι συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν στη Serie A.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ιταλίας: Ντοναρούμα, Γκολίνι, Μερέτ, Σίριγκου, Ατσέρμπι, Μπιράγκι, Μπονούτσι, Ντ' Αμπρόζιο, Ντι Λορέντσο, Φλορέντσι, Ίτσο, Μαντσίνι, Ρομανιόλι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα, Μπερναρντέσκι, Κριστάντε, Ζορζίνιο, Σένσι, Βεράτι, Τζανιόλιο, Μπελότι, Κιέζα, Ελ Σαράουι, Γκρίφο, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ