ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Νέων: Τεσσάρα στο Γιβραλτάρ με δύο γκολ Εμμανουηλίδη

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Εμμανουηλίδης EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Νέων ξεκίνησε με νίκη της υποχρεώσεις της στον 13ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19, επικρατώντας 4-0 του Γιβραλτάρ. Δύο γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Αρχή με τεσσάρα για την Εθνική Νέων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκίνησε με νίκη της υποχρεώσεις του στον 13ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19, επικρατώντας 4-0 του Γιβραλτάρ στη Στάρα Ζαγκόρα της Βουλγαρίας.

Βρίσκεται, έτσι, στην κορυφή με 3 βαθμούς, καθώς το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία έληξε ισόπαλο 1-1. Η Εθνική προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Τζήμα στο 3' και στο 14' πέτυχε το 2-0 με τον Βοϊλή, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ένα στο τέλος του α' μέρους (45') κι άλλο ένα στο 86'. Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής η Ρουμανία το Σάββατο 17/11, επίσης στη Στάρα Ζαγκόρα.

ΕΛΛΑΔΑ: Χριστογεώργος, Λυρατζής, Τσαούσης (85' Νεοφυτίδης), Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος (85' Λιάβας), Μπότος (60' Κουτσουπιάς), Βοϊλής, Τζήμας (69' Δούμτσης), Μαρίνος (61' Γαϊτανίδης)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Λόπεζ, Περέρα (72' Κάρνετζι), Βινέτ, Σέρα, Γιάμπιας, Μούιρ, Γκράσια (90' Μόγια Μπολτ), Πίκοκ, Ελ Χμίντι (72' Σμιθ), Περάλτα (87' Μπαουτίστα), Τζόουνς (71' Μάρκεζ).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ