ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελπίδων: Με Τσιμίκα, χωρίς Κουλούρη, Βέργο οι κλήσεις για τα μπαράζ με Αυστρία

UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Τσιμίκας EUROKINISSI SPORTS

Με τον Τσιμίκα, αλλά χωρίς τους Κουλούρη και Βέργο η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες μπαράζ με την Αυστρία, στην προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντώνης Νικοπολίδης, ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Αυστρία, στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, ο οποίος προ ημερών έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Ανδρών, κλήθηκε για τα κρίσιμα παιχνίδια, όχι όμως και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος θα μείνει στην Ανδρών, εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί στο 24ο Ευαγγέλιο.

Στη θέση του Νίκου Βέργου του Παναθηναϊκού κλήθηκε ο επιθετικός της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Μωραΐτης, ο μοναδικός... εκπρόσωπος της Football League στην Ελπίδων. Δείτε αναλυτικές ποιοι παίκτες κλήθηκαν από τον Αντώνη Νικοπολίδη, για τους αγώνες που θα γίνουν στις 16 Νοεμβρίου στην Τούμπα και στις 20 Νοεμβρίου στην NV Arena St. Polten.

Εθνική Ελπίδων: Με Τσιμίκα, χωρίς Κουλούρη, Βέργο οι κλήσεις για τα μπαράζ με Αυστρία

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ