ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελπίδων: Αντίπαλος η Αυστρία στα μπαράζ του Euro Κ21

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Εθνική Ελπίδων EUROKINISSI SPORTS

Την Αυστρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελπίδων στους αγώνες μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής (19/10) στη Νιόν.

Η κλήρωση για τα μπαράζ του Euro Κ21 έγινε την Παρασκευή (19/10) στη Νιόν. Η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει στις 12 Νοεμβρίου την Αυστρία εντός έδρας και η ρεβάνς θα δοθεί στις 20 του ίδιου μήνα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: "Με την Αυστρία κληρώθηκε η Εθνική Ελπίδων στους αγώνες μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 (ο πρώτος εντός έδρας), οι οποίοι, βάσει προγράμματος, θα διεξαχθούν στις 12 και στις 20 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Αυστρία συμμετείχε στους αγώνες του 7ου προκριματικού ομίλου και κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από την Σερβία. Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα της Αυστρίας στην προκριματική φάση, πατήστε ΕΔΩ. Το άλλο ζευγάρι των μπαράζ είναι Πορτογαλία-Πολωνία".

Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα δώσουν το παρών στα τελικά της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στην Ιταλία από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου 2019.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ