ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Οι πρώτες δοκιμές του Φαν Σιπ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (5/9, 21:45) με την Φινλανδία και ο Τζον Φαν Σιπ στην προπονήση της Τρίτης (03/09) έδωσε το στίγμα του στους διεθνείς.

Το βράδυ της Πέμπτης (5/9, 21:45) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται στο Τάμπερε απέναντι στην Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020 και ο Τζον Φαν Σιπ άρχισε να δείχνει στους διεθνείς αυτά που θέλει από εκείνους στην προπόνηση της Τρίτης (03/09).

Ο Ολλανδός κόουτς έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας. Συγκεκριμένα, ζητούσε από τους διεθνείς να παίζουν πιο απλά και τις περισσότερες φορές να δίνουν την μπάλα με τη μία.

Παράλληλα, δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναζε σε περίπτωση που κάποιος την κουβαλούσε περισσότερο από όσο χρειαζόταν. Γενικότερα, η προπόνηση της Τρίτης είχε μεγάλη ένταση, ενώ στο δίτερμα ο Φαν Σιπ δοκίμασε δύο σχήματα.

Η μία από τις δύο ομάδες έπαιξε σε 4-2-3-1, ενώ η άλλη με 4-4-2. Για την ακρίβεια την μία ομάδα αποτέλεσαν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια με τους Μανωλά και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και τους Μπακάκη και Σταφυλίδη στα άκρα. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Ζέκα με τον Μπουχαλάκη και ελεύθερο ρόλο ακριβώς μπροστά τους είχε ο Πέλκας. Στα άκρα αγωνίστηκαν οι Μασούρας και Κολοβός με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Η δεύτερη ομάδα που ήταν σε διάταξη 4-4-2 είχε τον Βλαχοδήμο στο τέρμα με τους Κουρμπέλη και Παπασταθόπουλο ως στόπερ. Στη δεξιά πλευρά ήταν ο Τοροσίδης και στην αριστερή ο Γιαννούλης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Σάμαρης και Σιώπης με τον Λημνιό στο ένα άκρο και τον Φετφατζίδη στο άλλο, ενώ στην επίθεση το δίδυμο συνέθεταν οι Βρουσάι και Παυλίδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ