Εκτός Παγκρητίου η Εθνική με Ιταλία και Αρμενία

Η Εθνική Ελλάδας δεν θα δώσει στο Παγκρήτιο τα δύο πρώτα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, καθώς οι εργασίες στο στέγαστρο, τις οποίες έχει αναλάβει να διευθετήσει η ΕΠΟ, δεν θα έχουν διεκπεραιωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Η ΕΠΟ έχει τα δώσει τα χέρια με τον Δήμο Ηρακλείου και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Εθνική Ελλάδας θα δίνει τα παιχνίδια της σε προκριματικά Euro 2020, Nations League και προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Παγκρήτιο (η σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί σύμφωνα με τις ενδείξεις την Τρίτη 26/2).

Τα δύο επόμενα επίσημα παιχνίδια της η "γαλανόλευκη", ωστόσο, δεν θα τα δώσει στο Παγκρήτιο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που έχει αναλάβει τις εργασίες για το στέγαστρο, εκτιμά ότι δεν θα είναι σε θέση να τις διεκπεραιώσει μέχρι τον Ιούνιο και υπό το φόβο της επιβολής ρήτρας (1 εκατ. ευρώ) από την UEFA, δεν θα παίξει στο Ηράκλειο κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία, στις 8 και 11 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, όλες οι υπόλοιπες ενέργειες για τον εκσυγχρονισμό του Παγκρητίου, τις οποίες ανέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια, θα έχουν ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος. Μένει να φανεί πού θα δώσει τελικά τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια η Εθνική, με δεδομένο ότι η λύση του Παγκρητίου εγκαταλείπεται για αρχή.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.