ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποτελέσματα poll: Αυτούς επιλέξατε για την ενδεκάδα της Εθνικής με την Εσθονία

Αποτελέσματα poll: Αυτούς επιλέξατε για την ενδεκάδα της Εθνικής με την Εσθονία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να επιλέξουν την ενδεκάδα της Εθνικής για τον πρώτο αγώνα στο Nations League με αντίπαλο την Εσθονία. Δείτε τα αποτελέσματα του POLL.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (8/9, 21:45) την Εσθονία στο Ταλίν για τον πρώτο αγώνα της στο Nations League, με στόχο τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπει με το... δεξί στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να μπουν στη θέση του Μίχαελ Σκίμπε και να φτιάξουν την αρχική ενδεκάδα της "γαλανόλευκης". Δείτε ποιοι κέρδισαν την προτίμηση του κόσμου σε κάθε θέση.

Στο τέρμα οι αναγνώστες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Μπάρκα με τον Γιαννιώτη να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις και τον Καρνέζη τρίτο.

Για... πυλώνες στην άμυνα επιλέχθηκαν οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος με τους Τοροσίδη και Τζαβέλλα να κερδίζουν τις προτιμήσεις για το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσαν οι τρεις καλύτεροι... playmaker της Ελλάδας, Φορτούνης, Πέλκας και Μάνταλος, μαζί με τους Ζέκα και Χριστοδουλόπουλο, ενώ για την κορυφή της επίθεσης, οι αναγνώστες του Sport24.gr επέλεξαν τον Κώστα Μήτρογλου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ