Κλάτεμπεργκ: "Διαιτητές επιπέδου Champions League στα ντέρμπι"

clattenburg/AP IMAGES

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία τονίζοντας ότι στα ντέρμπι θα υπάρχουν διαιτητές επιπέδου Champions League. (VIDEO)

Ο Άγγλος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου ανέλυσε το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία τονίζοντας ότι στα ντέρμπι θα υπάρχουν διαιτητές επιπέδου Champions League.

Αρχικά ο Βρετανός τόνισε: "Θέλω να βοηθήσω την ελληνική διαιτησία αλλά επίσης θέλω να έχει η ΚΕΔ περισσότερο επαγγελματική λειτουργία και με την υποστήριξη της ΕΠΟ και την υποστήριξη της UEFA, θα εργαστούμε σκληρά κι εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά εδώ, για να βελτιώσουμε τους διαιτητές.

Πρέπει όμως να φέρονται οι διαιτητές σαν ομάδα κι αν αποδίδουν καλά θα συνεχίσουν να σφυρίζουν. Αν δεν αποδίδουν όμως δεν θα παίρνουν παιχνίδια. Δεν θα τους χαρίζεται τίποτε, αυτό είναι σημαντικό γιατί θέλω να διαιτητεύουν οι καλύτεροι".

Σε ερώτηση για τους ξένους διαιτητές που θα έρχονται είπε: "Θα είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, διαιτητές που σφυρίζουν στο Champions League. Αυτό θα είναι το κριτήριό μου, να έχουν διευθύνει μεγάλους αγώνες και αυτοί θα διαιτητεύουν μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα γιατί αυτό μειώνει την ένταση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που άρεσε στους BIG4 η πρότασή μου κι όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη σχέση κι ωραιότερα συναισθήματα εδώ για τους διαιτητές".

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.